Sırbistan depremle sarsıldı

Sırbistan 5,4 büyüklüğündeki bir deprem ile sarsıldı. Depremde 2 kişi hayatını kaybetti, 50 kişi yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 03.11.2010 - 15:58

Sırbistan'da meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki depremde 2 kişinin öldüğü, yaklaşık 50 kişinin yaralandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Sırbistan'ın güneyinde bulunan Kralyevo kentinin yaklaşık 10 kilometre mesafede, gece 01.56 sıralarında 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Belgrad ve Novi Sad kentlerinde de hissedilen depremde, ilk bilgilere göre 2 kişi hayatını kaybetti, yaklaşık 50 kişi yaralandı.

Sırbistan İçişleri Bakanı İvica Daçiç, depremin ardından Kralyevo kentini ziyaret etti.

Daçiç, Sırbistan'ın resmi haber ajansı Tanjug'a yaptığı açıklamada, ilk bilgilere göre depremde 2 kişinin hayatını kaybettiğini doğruladı.

Depremin bilançosunun henüz kesinleşmediğini ifade eden Daçiç, ''Şu ana kadar evinde bulunan 2 kişinin hayatını kaybettiğini biliyoruz ve yaralıların olduğunu söyleyebiliriz. Depremle birlikte önemli maddi hasarlar da meydana geldi'' dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız