Suriye'de kanlı cuma: En az 9 ölü

Suriye'de şiddet olayları durulmuyor. Başkent Şam’da gerçekleşen intihar saldırısında, 9 kişi öldü 20 kişi de yaralandı.

Haberler 27.04.2012 - 14:13

Suriye'de ateşkese rağmen kan durmuyor. Başkent Şam'da art arda patlamalar meydana geldi. Son olarak Midan bölgesinde gerekleşen patlamada, en az 9 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı.

El Dünya televizyonu, Midan semtindeki El Muthalik köprüsünde meydana gelen patlamanın ardından açılan ateşte 9 kişinin öldüğünü, 20 kişinin de yaralandığını duyurdu.

Cami yakınında meydana gelen patlamaya bir intihar bombacısının yol açtığı belirtildi.

SABAH ASKERLER HEREF ALINDI
Şam'da sabah saatlerinde de orduda görev yapan askerlerin hedef alındığı ve büyük patlamaların meydana geldiği iddia edilmişti. Ancak saldırıda ölen veya yaralanan olup olmadığı belirtilmemişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız