Tacikistan'da bisikletle seyahat eden turistlere saldırı: 4 ölü

Tacikistan'da bir otomobil, bisikletle seyahat eden 7 kişilik grubun arasına daldı. Olay sonrası 4 turist hayatını kaybetti. Tacik yetkililer "terör saldırısı olabilir" açıklaması yaptı. Otomobildeki iki kişi operasyonda öldürüldü.

Haberler Anadolu Ajansı 30.07.2018 - 14:25

Tacikistan İçişleri Bakanı Ramazan Rahimzade, Hatlan vilayetinde bir otomobilin, ABD, İsviçre, Hollanda ve Fransa vatandaşlarından oluşan 7 kişilik bisikletli bir grubun arasına daldığını duyurdu.

Olayda 4 turistin hayatını kaybettiği, 3 turistin de yaralandığı bilgisini veren Rahimzade, olayın nedeninin henüz bilinmediğini belirterek, "Olayla ilgili trafik kazası, soygun, saldırı ve cinayet ihtimalleri bulunuyor. Ayrıca, terör saldırısı da olabilir" diye konuştu.

Rahimzade, araçtaki 2 kişinin olay sonrasında başlatılan operasyonda öldürüldüğünü, bir kişinin de yakalandığını belirtti.

Polisin, otomobilde bulunan ve kaçan kişi ya da kişileri aradığını bildiren Rahimzade, operasyonda öldürülenlerden birinin üzerinde silah bulunduğunu kaydetti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız