Ünlü piyanist evinde ölü bulundu

Ünlü piyanist Natalia Strelchenko, İngiltere'deki evinde ölü bulundu.

Haberler 02.09.2015 - 01:30

Norveçli 38 yaşındaki piyanist Natalia Strelchenko İngiltere'nin Manchester şehrinde polisler tarafından evinde ölü bulundu. Yapılan otopside başından ve boynundan aldığı yaralar nedeniyle hayatını kaybettiği tespit edilen Natalia Strelchenko’nun ölümüyle ilgili olarak kocası kontrbasçı John Martin’in tutuklandığını açıkladı. Norveç vatandaşı olan Martin eşinin menajerliğini de yürütüyordu.

Strelchenko'nun ailesi yayınladıkları basın açıklamasında, “Natalia yetenekli, güzel, sevilen bir anne, kız kardeş ve arkadaştı. Onu çok özleyeceğiz” denildi.

St. Petersburg Devlet Konservatuvarı ve Norveç Müzik Akademisi’nde eğitim alan Strelchenko müzik kariyerine henüz 12 yaşındayken St. Petersburg Senfoni Orkestrası’nda başlamıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız