"Yabancı gazetecilere Türkiye'den ateş" iddiası

Rusya Savunma Bakanlığı, Türkiye topraklarından Suriye'nin Kinsaba kasabasına açılan top atışı sonucu, 4 yabancı gazetecinin yaralandığını ileri sürdü.

Haberler DHA 02.03.2016 - 07:03 Son Güncelleme : 02.03.2016 - 07:04

Russia Today televizyonu, bombaların gazetecilerin çevresinde patladığı anların görüntülerini yayınladı.

Moskova, Lazkiye'nin kuzeyindeki Kinsaba kasabasına Türk topraklarından yapılan top atışı sonucu dört yabancı gazetecinin yaralandığını öne sürdü.

Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü Tümgeneral İgor Konaşenkov, dün Türk topraklarından Kinsaba kasabasına sekiz top atışı yapıldığını iddia ederek, bombardıman sırasında kasabada inceleme yapmakta olan 33 yabancı gazeteciden Çinli, Bulgar, Rus ve Kanadalı dört gazetecinin yaralandığını savundu.

Konaşenkov, bombardımanda yaralanan Rus gazetecinin Russia Today muhabiri olduğunu söyledi.

Bu arada Russia Today televizyonu, bombaların gazetecilerin çevresinde patladığı anların görüntülerini yayınladı. 

Rus sözcü, yabancı gazeteciler arasında ayrıca, Yunanistan, Almanya, ABD ve Kanada'dan da temsilciler bulunduğunu kaydetti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız