Ağaoğlu’ndan jest

Yeni gayrimenkul projesi ve aldığı reklam ücretiyle gündeme gelen Ali Ağaoğlu, "Çocuklar Gülsün Diye" projesine katkıda bulunup bir anaokulu yaptırmaya karar verdi.

Haberler 04.10.2010 - 16:49

Gülben Ergen, pek çok eğitim projesine katkı sağlayan ünlü işadamını "Çocuklar Gülsün Diye" projesine destek vermeye davet etti.

Gazeteport'un haberine göre; Ergen, projenin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından izni alınmış illerde hiç bir bürokrasiye takılmadan hızla yürütüldüğünü anlatınca Ağaoğlu da ikna oldu, şehir seçmedi sadece “Tamamdır, yanınızdayım” dedi.

Gülben Ergen, Elvan Oktar ve Feride Edige’nin liderliğini yürüttüğü projede şu ana kadar Tokat, Mardin ve Trabzon’un koylerinde üç anaokulu hizmete açıldı. Ekim ayı içerisinde de Erzurum ve Sinop da birer okul öğrencilerle buluşacak.




Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız