Ankara Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen fuar, 27 Nisan'da kapılarını açacak.      

Haberler 25.04.2011 - 16:05

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Altınpark ANFA'da ziyarete açılacak fuar ile mesleki ve teknik eğitimin tanıtılması amaçlanıyor.

Fuara, öğrenci ve öğretmenlerin yıl boyunca yaptıkları çalışmaların yanı sıra ''Proje Tabanlı Beceri Yarışması'''nda dereceye giren projeler sergilenecek.        

Fuarda, okullar tarafından hazırlanan ve uygulanan ''Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları'' dahilinde gelişen ''Hayat Boyu Öğrenme'' programını kapsayan projeler ile öğrencilerin sosyal ve kültürel faaliyetleri de yer alacak.        

Bu yıl fuar Aydın, Gelişim, Karatekin ve Fatih gibi özel üniversitelerin yanı sıra özel eğitim kurumları ve özel sektör temsilcilerinin de katılımıyla gerçekleştirilecek.        

Fuar, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri ve davetlilerin katılımıyla açılacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız