Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 üniversitenin rektörünü atadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hacettepe Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi ve Bilecik Şeyh Edibali Üniversitesi'nin rektörlerini atadı.

Haberler İHA 13.01.2016 - 20:14

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 130'uncu ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13'üncü maddeleri uyarınca, Yükseköğretim Kurulu'nun önerdiği adaylar arasından Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. İbrahim Taş'ı, Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Muhammet Güven'i, Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. A. Haluk Özen'i, Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Mustafa Şahin'i atamışlardır" denildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız