Dünya ile iletişim kurmak için

İlişkilerin dünya geneline yayıldığı çağımızda ulusal ve uluslararası alanlarda karar verme süreçleri de farklılık gösterdi. Karar verme süreçlerinin verimli ve etkili kullanılabilmesi için Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunlarına ihtiyaç duyuluyor.

Haberler 31.08.2015 - 02:30

Nişantaşı Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü eğitimcileri çalışma alanlarını ulusal ve uluslararası olarak ikiye ayırdıklarını belirtti. Eğitimciler dil bilen ve vizyonu geniş mezunların hem yerel hem de yurt dışındaki firmalarda çalışabildiklerini vurguladı.

Uluslararası İlişkiler mezunları çeşitli bakanlıklarda çalışabildikleri gibi uluslararası ticaret yapan firmalarda da kendilerine yer bulabiliyorlar. Mezunlar, bankalar ve medya sektörü gibi dünya ile iletişim halindeki şirketlerde de iş bulabilmektedirler.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız