EBA TV ilkokul, ortaokul, lise ders programları (TRT EBA TV canlı ders saatleri)

Yeni eğitim öğretim yılındaki uzaktan eğitim sürecinde milyonlarca öğrenci EBA TV ders programı ile gün içerisinde göreceği derslerin saatleri ve konularına ilişkin araştırmalarını sürdürüyor. 31 Ağustos tarihinde başlayan uzaktan eğitimde ilkokul ortaokul ve lise öğrencileri üç ayrı kanal üzerinden eğitimlerini sürdürüyor. Peki, EBA TV 22 Eylül 2020 ders programı ile bugün hangi dersler var? İşte ilkokul, ortaokul ve lise EBA ders programı ve ders saatleri!

Haberler ntv.com.tr 24.09.2020 - 11:58

İlkokul ortaokul ve lise öğrencileri corona virüs salgını nedeniyle eğitimlerine TRT EBA TV üzerinden devam ederken gün içerisinde verilecek derslerin detayları EBA ders programı ile duyuruluyor. EBA ders yayınlarını 'https://www.trtizle.com/uzaktan-egitim' adresi üzerinden takip edebilirsiniz.

21-25 Eylül Haftası EBA TV ilkokul ders programı

21-25 Eylül EBA ilkokul ders programı ve konu listesi için tıklayın.

21-25 Eylül Haftası EBA TV ortaokul ders programı

21-25 Eylül EBA ortaokul ders programı ve konu listesi için tıklayın.

21-25 Eylül Haftası EBA TV lise ders programı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız