Gül AK Parti'li adayı rektör atadı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü’ne, Prof. Dr. Hasan Gönen'i atadı. Gönen, 29 Mart Yerel Seçimleri’nde AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmuştu.

Haberler 31.08.2011 - 00:24

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü’ne, Prof. Dr. Hasan Gönen atandı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü için yaptığı atamaya yer verildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Sayın Cumhurbaşkanımız, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğüne, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 130. ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 13. maddeleri uyarınca, Yükseköğretim Kurulunun önerdiği adaylar arasından Prof. Dr. Hasan Gönen'i atamışlardır.''

Prof. Dr. Hasan Gönen, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü için 11 Ağustos’ta yapılan seçimlerde 143 oy alan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Şişman’ın ardından, 134 oyla ikinci sırada yer almıştı.

Gönen, 29 Mart Yerel Seçimleri’nde AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız