MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? (2023 MSB MSÜ tercih sonuçları sorgulama)

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) tercih sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Askeri öğrenci olabilmek için tercih işlemlerini tamamlayan adaylar, MSÜ tercih sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki, 2023 MSÜ tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Haberler ntv.com.tr 30.05.2023 - 10:50

2023 MSÜ tercih sonuçları, 29 Mayıs'ta sona eren tercih işlemlerinin ardından sorgulanmaya başladı. Peki, MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

MSÜ TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

MSÜ tercih sonuçları https://personeltemin.msb.gov.tr/ internet adresinden ilan edilecek. Tercih sonuçlarında; öğrenciler Aday Değerlendirme Puanına göre tercih öncelikleri dikkate alınarak yerleştirilecek.

MSÜ tercih sonuçlarının geçtiğimiz yıl olduğu haziran ayının üçüncü haftası açıklanması bekleniyor.
MSÜ TERCİH SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) bünyesinde yer almak isteyen öğrencilerin tercih sonuçları https://personeltemin.msb.gov.tr/ sitesinde açıklanacak.

MSÜ TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA İÇİN TIKLAYIN
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız