Türkiye’nin üniversite buluşması

Türkiye’nin üniversite buluşması olan Bilkent Üniversitesi Operational Research Kulübü tarafından 19-20 Aralık 2015 tarihlerinde Ankara MEB Şura Salonunda düzenlenen Genç Akademi Sempozyumu’nun ilk gününde Erman Yerdelen, 67 farklı ilden gelen 1200 öğrenciyle buluştu.

Haberler ntv.com.tr 20.12.2015 - 11:56

1992 yılında kurulan ve 23 yıllık deneyim ve bilgi birikimine sahip “Operational Research Kulübü” bu yıl 11.'si düzenlenen sempozyumda üniversite öğrencileri ile Türkiye’nin önde gelen liderlerini buluşturdu. Genç Akademi bu sene yine Türkiye’nin her tarafından gelen birçok öğrenciyi bir araya getirerek ulusal bir platform oluşturdu. Bu sayede katılımcılar kurdukları dostlukların yanı sıra farklı bakış açılarını gözlemleyerek vizyonlarını genişletme fırsatı da elde ettiler. 

Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erman Yerdelen, 19 Aralık Cumartesi Günü katıldığı etkinlikte, öğrencilerle bir araya gelip kendi kariyer hayatında karşılaştığı güçlükleri aktararak başarısının sırlarını paylaştı. Kendi günlük hayatından örneklerle üniversite öğrencilerine tavsiyeler verdi. Büyük bir ilgiyle karşılanan Erman Yerdelen, birçok üniversiteliyle birebir iletişime geçerek onların sorularını da yanıtladı.

19 Aralık’ta Erman Yerdelen, Cem Tarık Yüksel, Hulusi Derici, Hakan Alp, Murat Kansu gibi isimlerin ağırlandığı etkinlikte, 20 Aralık’ta ise Mehmet Auf, Erdoğan Arıkan,Rüzgar Mira Okan gibi isimler ağırlandı.

Her sene Aralık’ta düzenlenen Genç Akademi, 11 senenin verdiği tecrübe ve heyecanla gelecek sene yeniden düzenlenecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız