YDS sonuçları açıklandı

Yabancı Dil Sınavı (YDS) sonuçları açıklandı. Sınava giren adaylar, sonuçlarını ÖSYM'nin internet adresinden, T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekler.

Haberler Anadolu Ajansı 14.04.2016 - 12:34

27 Mart 2016'da gerçekleştirilen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2016-YDS İlkbahar Dönemi) sonuçları açıklandı.

Adaylar, sınav sonuçlarını  "https://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden, T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek.      

YANLIŞ SORULAR

Öğrenci Seçme ve Değerlendirme Merkezi’nin (ÖSYM), internet sitesinde yer alan duyuruda, YDS'ye ait madde analizlerinin incelendiği, cevap anahtarlarının kontrollerinin tamamlandığı ve itirazların bilimsel açıdan değerlendirildiği ifade edildi.     

Bu kapsamda, Fransızca Testi Temel Soru Kitapçığı'ndaki 8'inci sorunun iptal edilmesine, Bulgarca Testi Temel Soru Kitapçığı'ndaki 7'nci sorunun "C" olarak girilmiş cevabının "E" olarak ve 23'üncü sorunun "C" olarak girilmiş cevabının "D" olarak değiştirilmesine karar verildiği bildirildi.


 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız