YGS’nin cevapları saat 15’te açıklanacak

ÖSYM, bugün yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nın soru ve cevaplarını sınav bittikten sonra saat 15.00'te yayımlayacak.

Haberler Anadolu Ajansı 10.04.2010 - 09:44

ÖSYM'den edinilen bilgiye göre, bugün yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nın (YGS) soru ve cevapları saat 15.00'te ''http://ygs2010-sorular.osym.gov.tr'' internet adresinde açıklanacak.

İlişkili Haberler


Bu soru ve cevaplar, ulusal ve yerel televizyon kanallarında sadece sınavın yapıldığı 11 Nisan 2010 günü, internet sitesinde yayımlandıktan sonra ve 12 Nisan’da bir defaya mahsus olmak üzere kullanılabilecek ve yayımlanabilecek.

Sitede yayımlanacak 2010-YGS test soru ve cevaplarını, belirtilen kurallara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal takibat yapılacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız