Yurt başvuruları açıklandı

Adaylar sonuçlarını yurtkur'un internet sitesinden öğrenebilecek. Kayıtlar ise 16 Eylül'e kadar yapılabilecek.

Haberler 05.09.2011 - 12:34

2011-2012 öğretim yılında YURTKUR yurtlarında barınmak üzere müracaat edenlerin başvuru sonuçları açıklandı.       

Adaylar sonuçlarını ''www.kyk.gov.tr'' internet adresinden öğrenebilecek.        

YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak yaptığı açıklamada, başvuruda bulunanların sonuçlarını kurumun ''www.kyk.gov.tr'' internet adresinden öğrenilebileceğini bildirdi.        

Asıl listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kayıtlarını 16 Eylül'e kadar yapabileceğini belirten Albayrak, yedek listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kesin kayıtların 19 Eylül 2011 tarihinden itibaren başlayacağını ifade etti.       

Albayrak, ''Bundan sonraki her pazartesi günü ilan edilecek olan yedek listedeki öğrencilere 5'er gün kayıt süresi tanınacaktır. Yedek listeler bölge müdürlüğünün bulunduğu illerde bölge müdürlüğünce bölge müdürlüklerinin olmadığı il/ilçelerde ise yurt müdürlüklerince ilan edilecektir'' dedi.        

Yurtlar 12 Eylül 2011 tarihinde hizmete açılacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız