4 yılın en kötü Ocak performansı

Küresel borsalar son 4 yılın en kötü Ocak ayı performansını sergiledi.

Haberler 02.02.2014 - 16:11

Küresel çapta borsalar Ocak ayı geride kalırken, 2010 yılından bu yanaki en kötü yeni yıl başlangıcına imza attı. Küresel borsalardaki düşüşte, gelişmekte olan piyasalardaki çalkantının etkili olduğu belirtildi.

Güvenlik arayışında olan yatırımcılar, hükümet tahvilleri, dolar ve yendeki yatırımlarını artırdı. Financial Times'ın haberine göre, dünya çapında yatırımcıların oynayabildiği FTSE-All World endeksi Ocak ayı genelinde yüzde 4,1 değer kaybederek, Ocak 2010’dan bu yanaki en kötü performansa imza attı.

AVRUPA’DA DAHA İYİ BİR RESİM VAR
Avrupa borsalarında durum biraz daha iyi. İngiltere borsası FTSE 100, Ocak ayını yüzde 1,9 düşüşle tamamladı. Wall Street’te S&P 500 endeksi Ocak’ta yüzde 1’e yakın değer kaybederek Ağustos ayından bu yanaki ilk aylık düşüşünü gerçekleştirdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız