Çalışmak için en iyi ülkeler

Forbes'in 'İş için En İyi Ülkeler' araştırmasında Kanada birinci olurken, Türkiye 54. sırada yer aldı.

Haberler Anadolu Ajansı 05.10.2011 - 08:34

Dünyaca ünlü Forbes Dergisi'nin 134 ülke üzerinde yaptığı Best Countries for Bussiness (İş için En İyi Ülkeler) araştırmasında Kanada birinci oldu.

Bu sene dört basamak yükselerek birinci olan Kanada, endüstrideki yüksek teknoloji kullanımından, para ve ticari özgürlüklere kadar 11 önemli başlıkta geçer not aldı. Kanada;yı geçen yılın 3'üncüsü Yeni Zelanda izlerken, geçen yıl 2. sıradaki Hong Kong bu yıl 1 basamak geriledi ve 3. oldu. Listede 4'üncülüğü İrlanda, 5'inciliği Danimarka, 6'ncılığı Singapur, 7'nciliği İsveç, 8'inciliği Norveç, 9'unculuğu İngiltere ve 10'unculuğu da Amerika Birleşik Devletleri aldı.

Forbes'in araştırmasında Türkiye, Karadağ'ın ardından 54. sırada yer aldı. Aynı araştırmada Türkiye, geçen yıl 46'ncı sıradaydı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız