Dolar kuru bugün ne kadar? (27 Kasım 2018 dolar - euro fiyatları)

Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

Haberler ntv.com.tr 27.11.2018 - 12:54

Dolar/TL son 4 ayın en düşük seviyelerinde seyrediyor.

Petrol fiyatlarındaki düşüşten destek bulan dolar/TL bankalararası piyasalarda 5,23 seviyesinde işlem görüyor. Kur dün 5,2201'e kadar geriledi. Kur bugün 5,25 bandında seyrediyor.

Euro/TL de 5,95'in altında hareketini sürdürüyor.

Piyasalar, Fed'in faizleri kaç kez daha artırabileceğine dair ipuçları için Fed Başkanı Jerome Powell'ın Çarşamba günü yapacağı konuşmaya ve Fed'in 7-8 Kasım tarihli toplantısının Perşembe yayınlanacak tutanaklarına odaklanmış durumda.

BİR BAKIŞTA YATIRIM ARAÇLARI GETİRİLERİ (Yılbaşından bugüne)

Ayrıca, Türkiye-ABD ilişkilerindeki iyileşme paralelinde Halkbank konusundaki gelişmeler, İran yaptırımlarına tanınan muafiyet, ABD faiz kararları, ticaret savaşları ve Brexit süreci yön belirleyici unsurlar olarak takip ediliyor.

VİDEO: "İHRACATÇI, DOLARDA 5 LİRANIN ALTINI İSTEMİYOR"

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız