Dolar kuru bugün ne kadar? (3 Eylül 2018 dolar - euro fiyatları)

Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Cuma günü 6,50'nin üzerinde kalan dolar/TL, bugün açıklanan enflasyon rakamlarının ve Merkez Bankası'nın açıklamalarının ardından 6,65 seviyesinden işlem görüyor. Euro/TL ise 7,74 lirada seyrediyor.

Haberler ntv.com.tr 03.09.2018 - 18:03

Eylül ayının ilk iş gününde, haftaya 6,74 seviyelerini test ederek başlayan dolar/TL, ağustos enflasyon verileri sonrası 6,62'ye kadar indi. TCMB'nin açıklamaları sonrası düşüş güçlendi ve kur 6,52 seviyelerine kadar geriledi.

ENFLASYON SONRASI MERKEZ BANKASI'NDAN AÇIKLAMA

Euro/TL ise 7,74 lirada seyrediyor.

Sert dalgalanmanın özellikle geçen haftanın son iki gününde devam ettiği dolar/TL, yeni haftaya düşük likidite ortamında yükselişle başladı ve bu sabah 6,74 lirayı test etti.

AĞUSTOS AYINDA YATIRIM ARAÇLARI

Borsa yılbaşından beri ekside kayıp yüzde 20'yi aştı

Bugün 3 Eylül ABD piyasaları 'Labor Day' (İşçi Günü) nedeniyle kapalı.Avrupa'da da imalat sanayi PMI verilerinin öne çıktığını ifade eden uzmanlar, dolar/TL'de 6,68 ve 6,80 seviyelerinin direnç konumunda olduğunu dile getirdi.

AĞUSTOS AYI ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI

Uzmanlar kurdaki oynaklığın TCMB'nin faiz artışı yapmasının beklendiği 13 Eylül'deki toplantısına kadar sürmesini bekliyor. Bu toplantıda 200-250 baz puanlık faiz artırım beklentileri dile getiriliyor.

VİDEO: PROF. DR. ERHAN ASLANOĞLU, ENFLASYON RAKAMLARINI DEĞERLENDİRDİ (MERKEZ BANKASI NE HAMLE YAPACAK?)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız