Faiz yeni tarihi düşük seviyeyi gördü

Gösterge tahvilin bileşik faizi yüzde 5,25 ile tarihinin en düşük seviyesini gördü.

Haberler Anadolu Ajansı 29.04.2013 - 12:15

Tahvil-bono piyasasında gösterge tahvilin bileşik faizi haftaya tarihinin en düşük seviye olan yüzde 5,32 seviyesinden başladı.

Ardından 11.45 gibi 5,26 ile yeni tarihi düşük seviyeyi gördü.

Akşam üstü saatlerinde ise 5,25 ile yeni tarihi dip seviyeyi gördü.

Yurt içi bono piyasasında cuma günü, gösterge tahvilin bileşik faizi bugün valörlü işlemlerde haftayı yüzde 5,38 seviyesinden tamamlamıştı.

Analistler, bugün yurt dışı gelişmelere ve bu hafta merkez bankaları faiz kararları başta olmak üzere yoğun veri takviminin yön üzerinde belirleyici olacağını belirterek, bono piyasasında gelinen rekor dip seviyelerde aşağı yönlü hareketlerin sınırlı olacağını kaydediyor.

Gösterge tahvilin bileşik faizinde yüzde 5,25 seviyesinin destek olduğunu belirten analistler, 5,50 seviyesinin ise direnç konumunda olduğunu kaydediyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız