Global Tower'ın halka arzı ertelendi

Turkcell, Global Tower'ın halka arzını ertelediğini duyurdu.

Haberler Anadolu Ajansı 24.10.2016 - 11:00

Turkcell'in bağlı ortaklıklarından Global Tower, planlanan halka arz işlemini, piyasaların daha güvenli ve istikrarlı hale gelişine kadar ertelediğini duyurdu. 

Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, "Global Tower, ABD Başkanlık seçimlerinin ve ABD Merkez Bankası'nın (Fed) almayı düşündüğü faiz kararlarının piyasalardaki muhtemel etkileri ile siber riskleri de dikkate alarak yaptığı değerlendirme sonucunda, ana ortağı Turkcell ile de mutabık kalarak, borsada işlem görme günü 27 Ekim Perşembe olarak planlanan halka arz işlemini, piyasaların daha güvenli ve istikrarlı hale gelişine kadar ertelemiştir." ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız