THY, gayrimenkul yatırım şirketi kurdu

Türk Hava Yolları, gayrimenkul yatırım şirketi kurdu. KAP'a yapılan açıklamaya göre, söz konusu şirket 50 bin TL nakit sermayeli olacak.

Haberler Anadolu Ajansı 17.11.2017 - 16:04

Türk Hava Yolları, (THY) 50 bin TL nakit sermayeli bir yatırım şirketi kurulduğu açıkladı. İsmi "THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme" olacak yeni şirketin hava yolu faaliyetleri üzerine de çalışacağı belirtildi.

THY'den KAP'a yapılan açıklamada:

"Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca havalimanı işletmeciliği ve yatırımları alanları başta olmak üzere ve Ana Sözleşmesinde belirtilen konularda faaliyet göstermek üzere hisselerinin tamamı Türk Hava Yolları A.O.'ya ait 50.000 TL (Elli bin Türk Lirası) nakit sermayeli "THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi" ünvanlı şirketin kurulmasına karar verilmiş olup, söz konusu şirket İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğünce tescil edilerek kurulmuştur" denildi.

OSCAR ÖDÜLLÜ MORGAN FREEMAN THY REKLAMINDA

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız