Ünlü&Co'dan halka arz başvurusu

Ünlü&Co hisselerinin yaklaşık yüzde 25'lik bölümünün halka arzı için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurduğunu açıkladı.

Haberler ntv.com.tr 16.03.2021 - 09:51

Birçok halka arza aracılık eden Ünlü&Co kendi hisselerinin halka arzı için ilk adımı attı.

Şirketten yapılan açıklamada hisselerin yaklaşık yüzde 25'lik bölümünün halka arzı için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulduğunu açıkladı.

Ünlü&Co, halka arz sürecinde Yapı Kredi Yatırım'ı yetkilendirdi.

Halka arzla ilgili olarak Ünlü&Co'dan yapılan açıklamada; “25 yıllık başarımızı ve faaliyet gösterdiğimiz alanlarda yarattığımız değerleri, hisselerimizi halka arz ederek paylaşma yolunda ilk adımı attığımız için gurur duyuyoruz” ifadesi kullanıldı.

Ünlü&Co Grubu, 2013 yılından bu yana toplam 20 adet borçlanma aracı ihracı ile de toplamda 1,7 milyar TL’nin üzerinde bir hacim oluşturdu. 

Merkezi İstanbul’da olan ve 500’e yakın çalışanıyla faaliyet gösteren Ünlü&Co Grubu’nun ayrıca İstanbul- Bağdat Caddesi, Ankara ve İzmir’de şubeleri, New York ve Londra’da ise aracı kurumları bulunuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız