Günlük burç yorumları (16 Mart 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 16 Mart 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları… (gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler ntv.com.tr 16.03.2024 - 02:13

  • 1
    Sevgili astroloji severler yeni bir günden hepinize merhabalar, bugüne Ay’ın Satürn ile olumsuz bağlantısıyla başlıyoruz. Bu durum duygularımızı ifade ederken kendimizi sınırlayabileceğimizi, otorite konumundaki kişiler ile ayrı hissiyat ve düşüncelerde olacağımızı gösteriyor. Güneş’in Neptün’e daha da yaklaştığı bugün, ruhani yönlerimiz daha aktif olabilir. Mistik konulara merakımız artabilir, kendimizden çok ihtiyacı olanlara yardım etmeyi, kendi benliğimizden uzaklaştığımız bir süreci deneyimleyebiliriz.
  • 2

    KOÇ

    Sevgili Koç, bugün sezgileriniz oldukça kuvvetli olacak, düşüncelerinizin gerçekleşmesi ve isteklerinize ulaşmak konusunda kendi potansiyelinizi ortaya koyacağınız bir gün olabilir. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde bazı sorunlar yaşanabilir. Çok fazla trafikte kalmanız gibi bir durum olabilir.

  • 3

    BOĞA

    Sevgili Boğa, bugün değer duygunuzu test etmek, insanların size ne kadar değer verdiğini görmek isteyebilirsiniz. Bugün herhangi bir şeyi satın almak isterken kararsız kalabilir, değerini kaybedecek bir şeye yatırım yapabilirsiniz.

  • 4

    İKİZLER

    Sevgili İkizler, bugün duygularınızı aktarmaya çalışırken kendinizi sınırlayabilirsiniz. Sevginizi ifade edememek veya sevgiyi hissedememek gibi duygusal sorunlar meydana gelebilir. Arkadaşlarınızla görüşmek, konuşmak, onlarla beraber olmak iyi hissettirebilir.

  • 5

    YENGEÇ

    Sevgili Yengeç, bugün kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. İnançlarınız ve değer yargılarınızın duygusal açıdan sizi hangi alanlarda kısıtladığını ve ifade etmeniz gereken konuların gerçekte ne olduğu üzerine düşünebilirsiniz. Bugünü çalışarak ve kendi imajınızı düzenlemek, çalışma hayatınızı düşünerek geçirebilirsiniz.

  • 6

    ASLAN

    Sevgili Aslan, bugün arkadaşlarınızla olan bağınızı, iletişiminizi, paylaşımlarınızı sınırlama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Dostlarınızın sınırlarınıza müdahale etmesi huzursuz hissettirebilir. Hem onlarla bir arada olmak isteyecek hem de kalabalık ortamlarda sıkılabileceğiniz bir gün olabilir.

  • 7

    BAŞAK

    Sevgili Başak, partnerinizle aranızdaki duygusal sınırlamalar, yaşamınızın gözler önünde olması sizi bugün rahatsız edecek konular içinde olabilir. Dışarıdan nasıl algılandığınız, insanlar üzerinde nasıl bir izlenim bıraktığınızı tasarlamak isteyebilirsiniz. Bireysel alanlarınıza müdahale edilmesi canınızı sıkabilir.

  • 8

    TERAZİ

    Sevgili Terazi, günlük yaşantınızda hareket kabiliyetinizi kısıtlamaya çalışan otorite figürlerinden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Özgürlük düşüncesinin daha da yoğun hissedileceği bugün, rutinlerinizden kopmak ve yeni bir şeyler denemek ihtiyacı hissettirebilir.

  • 9

    AKREP

    Sevgili Akrep, bugün aşk hayatınızdaki duygusal konular ile yüzleşmek ve sizi kısıtlayan duygulardan arınmak isteyebilirsiniz. Kendi duygularınızın ve beklentilerinizin ne olduğu konusuna daha fazla enerji harcayacaksınız. Aşk hayatınızda ilahi planın gereklilikleri yaşanırken, bazen kendi kimliğinizden ve isteklerinizden çok fazla feragat ettiğinizi hissedebilirsiniz.

  • 10

    YAY

    Sevgili Yay, bugün hayatınızdaki insanlar ile ilişkinizde sizi sınırlayan düşünce ve duyguların üzerine gidebilirsiniz. Aile ve ev yaşamınızdaki sorumlulukların paylaşımı noktasında partneriniz ile duygusal bir gerilim yaşayabilirsiniz. 

  • 11

    OĞLAK

    Sevgili Oğlak, bugün her ne kadar çalışma ve iş bitirme odaklı olsanız bile, bazı işlerinizi tamamlamak adına konsantrasyonunuzu sağlamak güç olabilir. Çalışma hayatınızda duygusal ve rasyonel çıkarımlar arasında denge sağlamak güçleşebilir. Alerjik reaksiyonlar ve soğuk algınlıklarına karşı dikkat etmelisiniz. Hayallerinizi gerçekleştirme konusunda karşılaşacağınız engeller modunuzu düşürebilir. 

  • 12

    KOVA

    Sevgili Kova, bugün kırgınlıklarınızı konuşmak ve dile getirmek isteyebilirsiniz. Partnerinizin, flörtünüzün size verdiği değeri ölçümlemek isteyebilirsiniz. Çocuklar konusundaki sorumluluklar gündemde olabilir. Yatırım araçları ile ilgili bazı sınırlamalar veya üretmeye çalıştığınız değerler ile ilgili sorunlar meydana gelebilir.

  • 13

    BALIK

    Sevgili Balık, bugün evde aileniz ile vakit geçirmek ve sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Ancak duygusal ve zihinsel açıdan bu konulara odak geliştirmek güç olabilir.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız