Günlük burç yorumları (2 Ocak 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 2 Ocak 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Haberler ntv.com.tr 02.01.2024 - 00:13

  • 1

    2 Ocak'ta Ay Başak burcundaki seyahatine devam ediyor. Gün doğarken Ay’ın Uranüs ile olan olumlu açısı yeni fırsatlar ile karşılaşılabileceğini gösteriyor, ancak gün batarken Ay Neptün ile karşıt açı oluşturacak. Günün bitiminde duygularımızın kurbanı olabiliriz.

    Beklentilerimiz ile gerçekleşen olaylar hayal kırıklığı yaşamamıza neden olabilir. Merkür’ün durağan hareketi devam ederken işlerimizi bitirebilmek adına zorlanabiliriz. İletişimsel anlamda yanlış anlaşılmalar, dolandırıcılık gibi olaylara neden olabilir.

    Bugün kullanacağınız ilaçların yan etkilerini gözden geçirmeyi atlamayın, ilaç yan etkileri ile ilgili beklenmedik durumlar yaşanabilir. Güçlü duygulara sahip olsak bile karşımızdaki insanların aynı duygulara sahip olmadığını görebiliriz.

  • 2

    KOÇ

    Bugün kullanacağınız ilaçlara, yiyeceğiniz besinlere, özellikle sıvılar ile ilgili beden sağlığınızı bozabilecek ürünler tüketmekten uzak durmalısınız. Beraber çalıştığınız insanların dürüstlüklerini sorgulayacaksınız.

  • 3

    BOĞA

    Bugün hobilerinize yönelebilir, duygularınızı sağaltabilmek adına sanatsal konulara zaman ayırabilirsiniz. Çocuğu olan boğalar çocuklarının beslenme düzeni ile ilgilenecekler. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

  • 4

    İKİZLER

    Bugün yaşam alanlarınızda meydana gelebilecek teknik arızalar ile ilgileneceksiniz. Aile içi iletişimin yoğunlaşacağı bir gün olacak, eşinizle yaşadığınız sorunlar ailelere sıçrayabilir.

  • 5

    YENGEÇ

    Bugün ellerinize dikkat etmelisiniz, eğer yemek yapacaksanız kesiler, yanıklara karşı dikkatli olmalısınız. Yakın çevrenizle yapacağınız konuşmalarda yanlış anlaşılabilir veya başkalarının size söylediği yalanları yakalayabilirsiniz.

  • 6

    ASLAN

    Bugün maddi kayıplar verebileceğiniz bir gün olabilir dikkatli olun. Özellikle spor, sanat, yatırımlar konusunda maddi zararlar oluşabilir.

  • 7

    BAŞAK

    Bugün aile ve partnerinizle yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Kendinizi ifade etmeye çalışırken farklı yöntemler geliştirmelisiniz.

  • 8

    TERAZİ

    Bugün sağlığınızla ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Trafikte tartışmalardan kaçının, kazalara karşı dikkat olun. Yakın çevreniz ve beraber çalıştığınız insanlar ile iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz.

  • 9

    AKREP 

    Bugün arkadaşlarınızı dinleyecek ve onların hayatlarında yaşadığı sorunlar ile daha yakından ilgileneceksiniz. Bugün satın almayı planladığınız bir şey varsa birkaç gün ertelemelisiniz, aksi durumda yaptığınız yatırım karşılığında aldığınız ürün-hizmet kalitesiz olabilir. Değer kayıpları yaşayabilirsiniz.

  • 10

    YAY

    Bugünün ilk saatlerinde işinizle ilgili güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz bu nedenle erken kalkan yol alacak. Aile ve iş yaşantınızla ilgili yanlış anlaşılmalar yaşanabilir, ticari konularda kayıplar yaşayabilirsiniz.

  • 11

    OĞLAK

    Bugün partneriniz ve ortaklarınızdan destek alabileceğiniz, işiniz ile ilgili sınır ötesi sözleşmelerde sorunlar oluşabilir. Yakın çevrenizle olan iletişimizde yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.

  • 12

    KOVA

    Bugün muhasebe kayıtlarınız, finansal yatırımlarınız ile ilgileneceksiniz. İşiniz ile ilgili maddi gelir kayıpları yaşanabilir.

  • 13

    BALIK

    Bugün iş ortaklarınız ile anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Çalışmayan Balık burçları partnerleri ile ilgili hayal kırıklığına uğrayabilirler.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız