Yıldızlar Dünya Kupası'nı kaçıracak mı?

FIFA 2018 Dünya Kupası elemelerinde son düzlüğe girildi. Messi, Robben, Modric, Vidal, Sanchez, Dzeko gibi yıldızlar Rusya'da olmayabilir. Cristiano Ronaldo, Buffon gibi isimler de play-off'a kalabilir.

Haberler Ntvspor 06.09.2017 - 17:33

  • 1
    FIFA 2018 Dünya Kupası Güney Amerika elemelerinde ilk dört sırayı alanlar doğrudan finallere gidecek; beşinci Okyanusya birincisi ile play-off oynayacak. Bu ay ilk maçında Uruguay deplasmanında golsüz beraberlikle dönen Messi'li Arjantin, ikinci maçında da sonuncu Venezule ile 1-1 berabere kaldı ve Peru'ya geçilip beşinci sıraya geriledi. Tangocuları son iki sınavı Peru (deplasman) ve Ekvador ile...
  • 2

    Eylül'deki iki maçında evinde Paraguay'a 3-0, deplasmanda Bolivya'ya 1-0 kaybeden Şili için tehlike çanları çalıyor. Grupta Brezilya 37, Uruguay 27, Kolombiya 26, Peru 24 puanla ilk dört sırada... Daha sonra 24 puanlı Arjantin, 23 puanlı Şili, 21 puanlı Paraguay ve 20 puanlı Ekvador geliyor. Bolivya 13, Venezuela 8 puana sahip.

  • 3
    Artıro Vidal, Alexis Sanchez gibi yıldızlara sahip Şili, son iki maçında Ekvador'u konuk edip Brezilya deplasmanına gidecek. Bu maçlardan alacağı puanlarla hiç değilse play-off'u kovalayacak.
  • 4
    Avrupa elemelerinde de bazı yıldızların takımları kabus görüyor. Örneğin Robben'in kaptanlığını yaptığı Hollanda, A Grubu'nda üçüncü sırada... Fransa 17, İsveç 16, Hollanda 13 puana sahip. Portakallar son iki maçında Belarus ile deplasmanda, İsveç ile evinde karşılaşacak.
  • 5

    Cristiano Ronaldo önderliğindeki son Avrupa Şampiyonu Portekiz, B Grubu'nda ilk maçta İsviçre'ye kaybettikten sonra oynadığı 7 maçı da kazandı. Ama İsviçre de hiç fire vermeyince Portekiz son iki maça ikinci sırada girdi. Ve gelecek ay İsviçre'yi yenemezlerse play-off oynamak durumunda kalacaklar.

  • 6

    D Grubu'nda işler karışık. En rahat görünen Nemanja Matic'li Sırbistan son iki maçını Avusturya (deplasman) ve Gürcistan ile oynayacak.

  • 7
    Gareth Bale'in liderliğindeki Galler'in Sırbistan'ı geçip doğrudan finallere bilet alması zor. Galler'in ikinciliği koruması son maçta İrlanda Cumhuriyeti'ni konuk edeceği 90 dakikadaki skora bağlı...
  • 8

    18 puanlı Sırbistan, 14 puanlı Galler ve 13 puanlı İrlanda'nın ardında dördüncü sıradaki Avusturya, son maçta evinde Gürcistan ile berabere kalınca büyük ölçüde havlu attı. David Alaba ve arkadaşları kalan iki maçta Sırbistan ve Moldava'yı farklı yenip rakiplerinin puan kayıplarını bekleyecek.

  • 9
    E Grubu'nda Lewandowski'nin kaptanlığını yaptığı Polonya son iki maça 19 puanla lider giriyor. Karadağ ve Danimarka 16'şar puanda... Averajı da iyi olmayan Polonya, Ermenistan (deplasman) ve Karadağ maçlarında alacağı sonuçlarla play-off'a da düşebilir, ilk ikinin dışında da kalabilir.
  • 10
    İkincilik yarışının kıran kırana geçtiği bir grup da F Grubu... İngiltere 20 puanla lider. Marek Hamsik'in forma giydiği Slovakya 15 puana sahip. Slovenya ve İskoçya 14'er puanda...
  • 11
    Slovakya'yı İskoçya (deplasman) ve Malta maçları bekliyor. Kalesini Jan Oblak'ın koruduğu Slovenya ise İngiltere deplasmanı sonrası İskoçya'yı ağırlayacak.
  • 12

    G Grubu'nda İspanya 22, İtalya 19 puanla ilk ikiyi garantiledi. Buffon, 40 yaşını bitirmiş olacağı Dünya Kupası sırasında İtalya'nın kalesinde olmak için muhtemelen takımını play-off'tan finallere taşımak zorunda kalacak.

  • 13
    H Grubu'nda Belçika 22 puanla işi bitirdi. Edin Dzeko'lu Bosna Hersek 14, Yunanistan 13, Güney Kıbrıs 10 puanda hala play-off savaşı verse de, en kötü ikincinin bu gruptan çıkma ihtimali, dolayısıyla buradan sadece birincinin devam etme olasılığı da var.
  • 14
    Luka Modric'li Hırvatistan, Kosova engelini tek golle aşabildikten sonra Eskişehir'de A Milli Takımımıza yenildi. Son iki maça Hırvatistan ve İzlanda 16'şar, Türkiye ve Ukrayna 14'er puanda giriyor. Hırvatistan, Finalndiya ve Ukrayna (deplasman) maçlarından alacağı sonuçlara göre belki de ilk ikiye bile giremeyebilir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız