ABD’de bir ada üzerindeki ev ile birlikte satışa çıkarıldı: Fiyatı 399 bin dolar

ABD'nin kuzeydoğu kıyısında özel bir adaya sahip olmak ister misiniz? Maine eyaleti yakınında bulunan Ducks Ledges adlı ada satışa çıkarıldı. Nispeten uygun fiyatıyla dikkat çeken 1,5 dönümlük adanın fiyatı 399 bin dolar (yaklaşık 6,8 milyon lira) olarak belirlendi. Adanın üzerinde aynı zamanda yeni sahibini bekleyen bir ev de yer alıyor. 

Haberler ntv.com.tr 06.07.2022 - 10:01 Son Güncelleme : 06.07.2022 - 10:51

  • 1

    Duck Ledges adasının sahibi ve satışından sorumlu emlakçı Billy Milliken, mülkün  yeni sahibine çok şey sunduğunu söyledi.

    Fotoğraflar: Dean Tyler Photography

  • 2

    Ducks Ledges’ın Maine'den tekneyle 10 dakika uzaklıkta olduğunu belirten Milliken, “Ada şehirdeki gürültü ve ışık kirliliğinden uzakta. Burada, geceleri hava karanlık ve güzel olur “dedi.

  • 3

    ADAYI SATIN ALMAK İSTEYENLERİN BURADA BİR GECE GEÇİRMESİ GEREKİYOR

    2007'den beri adanın sahibi olan Milliken, potansiyel alıcıların istediği 399 bin dolarlık fiyatı karşılamalarının yanı sıra bir şartı daha olduğunu söyledi. Ducks Ledges ile ilgilenen herkesin adada bir gece geçirmeye ve Milliken'i kazanmaya hazır olması gerekiyor.

  • 4

    Milliken, "Adayı satın almak isteyenlerin burada bir gece geçirmesini istiyorum. Bunun nedeni ise yeni sahibinin adanın güzel manzarasının değerini anlaması, ama aynı zamanda burada karşılaşacağı zorluklarla uğraşmaya istekli olmalı” dedi. 

  • 5
    Milliken, gelecek günlerde üç kişinin daha adayı satın almak amacıyla ziyaret edeceğini belirterek, “Birden fazla uygun alıcı çıkarsa, belirleyici faktörler etkili olacak” diye konuştu.
  • 6

    ADADA SU VE ISITMA ALTYAPISI YOK

    Ducks Ledges'in yeni sahibine verilmeyen modern konforlar arasında akan su ve ısı yer alıyor. Milliken, konukların tuvalet ihtyiacını gidermek için, kır evine kısa bir mesafede bulunan kulübeyi kullanması gerektiğini aktardı. 

  • 7

    VAHŞİ YAŞAM İLE İÇ İÇE

    Milliken, kendisinin anakaradaki ikametgahında yıkandığını belirterek, "Eve gelip duş almak cazip geliyor" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız