İtalya'da '1 dolarlık' karantina!

İtalya'nın küçük kasabalarından 1 dolara ev alan Amerikalılar yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını sebebiyle ülkede mahsur kaldı.  Bu arada ülkede Covid-19'dan hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 162 artarak 32 bin 169'a yükseldi.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 20.05.2020 - 15:39 Son Güncelleme : 20.05.2020 - 16:03

  • 1
    Dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgınından en çok etkilenen ülkelerin başında gelen İtalya’nın ücra köy ve kasabalarında eski binaların 1 dolara satılma uygulamasından yararlanan Amerikalılar ülkede zorunlu karantinada kaldı.
  • 2
    Emlak uygulamasıyla 1 dolara satın alınan tarihi İtalyan evleri, anlaşma gereği alıcı tarafından ülkenin mimarisine uygun restore edilmek zorunda. İtalya’dan ev alan ABD’li aileler, evlerini restore etmek için corona virüs salgını öncesi İtalya’nın ücra köşelerindeki mülklerine gitti.
  • 3

    45 AİLE EMLAK ALDI

    Salgın baş gösterince İtalya’daki evlerinde mahsur kalan aileler, henüz restorasyonunu tamamlamış evlerinde mahsur yaşıyor. Zaman kavramını yitirdiklerini belirten söz konusu kişiler, salgın bitiminde ABD'deki evlerine dönmeyi planlıyor.
  • 4
    İtalyan basının haberine göre 45 Amerikalı ailenin bölgeden emlak satın aldığı ifade ediliyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız