2023 TUS/2 TERCİH SONUÇLARI: TUS tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nce (ÖSYM), Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2023-TUS 2. Dönem) tercih işlemlerinin, 1-9 Kasım tarihleri arasında yapılmasının ardından şimdi de sonuçlar için bekleyiş başladı. AİS üzerinden online olarak tercihlerini yapan uzman doktor adayları, sonuçların açıklanacağı tarihe odaklandı. Peki, TUS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberler ntv.com.tr 15.11.2023 - 17:41

  • 1
    2023 TUS/2 tercih sonuçları gündeme geldi. TUS tercihlerini, bireysel olarak internet aracılığıyla ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle elektronik ortamda yapan adaylar sonuçları bekliyor. İşte, 2023 TUS/2 tercih sonuçlarında son gelişmeler...
  • 2

    TUS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

    2023-TUS 2. Dönem tercih sonuçları için henüz tarih belli değil.

    Bu konuda ÖSYM'den açıklama gelince haberimizde yer vereceğiz.
  • 3

    TUS HAKKINDA

    Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı ya da Tıpta Uzmanlık Sınavı (kısaca TUS), Türkiye'de tıp fakültesi mezunlarının uzmanlık eğitimi için gereken branş seçme sınavıdır.

    TUS sınavı tarihte 2012'den önce sadece Ankara'da yapılıyorken, günümüzde 2012'den sonra Türkiye'nin büyük şehirlerinden olan İstanbul, İzmir ve Ankara'da da yapılmaya başlandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız