2024 MSÜ tercih kılavuzu yayınlandı mı? MSÜ tercihleri ne zaman yapılacak?

MSÜ Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı sonuçları 21 Mart'ta açıklandı. Sonuçların açıklanması ile askeri okullara tercih yapmak isteyen binlerce adayın tarih ve kılavuz araştırmaları da hız kazandı. Peki, 2024 MSÜ tercih kılavuzu yayınlandı mı? MSÜ tercihleri ne zaman yapılacak?

Haberler ntv.com.tr 26.03.2024 - 17:39 Son Güncelleme : 26.03.2024 - 17:41

  • 1
    Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 3 Mart 2024'te yapılan 2024 Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı sonuçları açıklandı. MSÜ Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı değerlendirme işlemleri tamamlandı. Adaylar, sınav sonuçlarına ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden erişebiliyor.
  • 2

    2024 MSÜ TERCİHLERİ NE ZAMAN?


    Milli Savunma Üniversitesi 2024 tercih takvimi henüz belli olmadı.

    21 Mart'ta açıklanan MSÜ sınav sonuçlarının ardından, tercih işlemlerinin birkaç hafta içinde başlaması bekleniyor.
  • 3

    TERCİH KILAVUZU NE ZAMAN YAYIMLANACAK?


    MSÜ tercih işlemleri geçtiğimiz yıl, 3 Mayıs-29 Mayıs tarihleri arasında alınmıştı.

    Milli Savunma Üniversitesi tercih kılavuzunun yayımlanmasının ardından, adaylar tercih işlemlerini belirtilen tarihler arasında yapabilecek.

    Bu kapsamda bilgiler geldikçe haberimizde yer vereceğiz.
  • 4

    TERCİHLER NASIL YAPILACAK?

    2024-MSÜ'ye katılan öğrenci adayları, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihlerini Milli Savunma Bakanlığının belirleyeceği tarihler arasında https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden yapabilecek.

    Belirtilen süre içerisinde internet sitesi üzerinden tercihini yapmayan adaylar, 2’nci seçim aşamalarına çağrılmayacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız