Diplomanıza Değer Katın!

Diplomalarınıza Değer Katın!

Haberler 23.01.2012 - 15:22

  • 1

    Diplomanıza Değer Katın!

    Uluslararası alanlarda kurduğu yeni işbirlikleriyle, bir dünya üniversitesi olma yolundaki vizyonuna her geçen gün biraz daha yaklaşan Beykent Üniversitesi, dünya üniversiteleri içerisinde üst sıralarda yer almayı hedefliyor.
    www.beykent.edu.tr
  • 2

    Diplomanıza Değer Katın!

    Beykent Üniversitesi lisansüstü eğitimiyle iş hayatında başarıyı hedefleyen, kariyer hedeflerini uluslararası yetkinliği olan diplomalarla güçlendirmek isteyen adaylar için İşletme Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Hukuk, İktisat, İletişim ve Tasarım, Tekstil Moda Tasarımı anabilim ve anasanat dallarının altında yüksek lisans, doktora ve sanatta yeterlik düzeylerinde eğitim fırsatları sunmaktadır.
    www.beykent.edu.tr
  • 3

    Diplomanıza Değer Katın!

    Beykent Üniversitesi’nin eğitilmiş insan yetiştirmeye ilişkin vizyonunun en önemli kriteri programlarının çeşitliliği ve kalitesidir.
    www.beykent.edu.tr
  • 4

    Diplomanıza Değer Katın!

    Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ile Fen Bilimleri Enstitüsü programlarını her geçen gün biraz daha zenginleştirmeye ve “Yaşam Boyu Öğrenim” anlayışı içinde çağdaş dünya insanını yetiştirmeye odaklanmış, bu anlayışın temelinde küreselleşen ekonomide etkin rol almayı hedefleyen bireylerin kişisel gelişimine katkı vermeyi ilke edinmiştir.
    www.beykent.edu.tr
  • 5

    Diplomanıza Değer Katın!

    Beykent Üniversitesi Enstitüleri, İstanbul’da Taksim merkez olmak üzere, Ayazağa’dan Ortaköy’e, Tuzla’dan Beylikdüzü’ne farklı lokasyonlarda, seçkin öğretim kadrosuyla değişik seçenekler içeren eğitimlerini, dünya standartlarında yüksek kaliteli öğretim ve araştırma hedefleri ile sürdürmektedir.
    www.beykent.edu.tr
  • 6

    Diplomanıza Değer Katın!

    Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde iş hayatında başarıyı hedefleyen, kariyer hedeflerini uluslararası yetkinliği olan diplomalarla güçlendirmek isteyen adaylar için İşletme Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Hukuk, İktisat, İletişim ve Tasarım, Tekstil Moda Tasarımı anabilim ve anasanat dallarının altında yüksek lisans, doktora ve sanatta yeterlik düzeylerinde eğitim fırsatları sunmaktadır. Beykent Üniversitesi lisansüstü eğitimi almak isteyen meslek gruplarının, kendi iş yerlerinde bu ayrıcalıktan yararlanmalarını sağlamaktadır.
    www.beykent.edu.tr
  • 7

    Diplomanıza Değer Katın!

    Beykent Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, uluslararası işbirliği yaptığı farklı üniversiteler ile birlikte, ülkemizin gereksinimi olan çağdaş teknoloji bilgisi ve donanımlı bireylerin yetiştirilmesi yanında Bilgisayar Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Mimarlık, İç Mimarlık ve Matematik-Bilgisayar Anabilim dalları bünyesinde yürütülmekte olan programlarla geleceğin gözde araştırmacı ve bilim adamlarını yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
    www.beykent.edu.tr
  • 8

    Diplomanıza Değer Katın!

    Beykent Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi (BUZEM) bünyesinde yer alan Uzaktan Eğitim Öğretim Yüksek Lisans programları ile, çalışan ya da yerleşkeye gelme imkânı olmayan öğrenciler için zaman ve mekan kısıtlamasından bağımsız olarak iş yerlerinde eğitim fırsatı sunmaktadır. Beykent Üniversitesi Lisansüstü Programlarının kayıtları devam ediyor.
    www.beykent.edu.tr
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız