Asgari ücrete ne zaman zam yapılacak, ara zam yapılacak mı?

Gözler asgari ücret zammında! Yılın ilk zammını ocak ayında alan vatandaşlar, konu hakkındaki açıklamaları yakından takip ediyor. Peki, asgari ücrete ne zaman zam yapılacak, ara zam yapılacak mı?

Haberler 29.05.2023 - 17:19

  • 1
    Temmuz ayının yaklaşmasıyla birlikte asgari ücret zammına yönelik beklentiler de artış gösterdi. Geçtiğimiz yıl maaşlarına ocak ve temmuz olmak üzere yılda iki zam alan asgari ücretliler bu yıl, ara zam yapılıp yapılmayacağını merak ediyor.
  • 2

    YENİ DÜZENLEMELERDEN BAHSETMİŞTİ

    Geçtiğimiz haftalarda asgari ücret konusuna değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, zam sinyali vermişti.
  • 3
    Tüm çalışanların refah seviyesini yükseltecek yeni düzenlemeler yapacaklarını belirten Erdoğan, temmuz ayı için hazırlıkları olduğunu söyledi.
  • 4

    TEMMUIZ AYINI İŞARET ETTİ

    Erdoğan, "Asgari ücret artışından memur ve emekli maaş zammına bu konuda yılbaşında gerçekleştirdiğimiz çalışmaların devamını getireceğiz. Temmuz ayı için bu doğrultuda enflasyon farkı ve refah payı esasına dayanan hazırlıklarımız var. Bilhassa memurlarımız müsterih olsunlar. Onların haklarını teslim etmek ayrıca bizim boynumuzun borcudur." dedi.
  • 5

    ASGARİ ÜCRETE YAPILAN SON ZAM ORANI

    Asgari ücret Ocak 2023'de brüt 10 bin 8 lira, net 8 bin 506 lira 80 kuruş olarak belirlendi. Yeni rakamın işverene aylık maliyeti 11 bin 759 lira 40 kuruş oldu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız