Çevreci stadyum!

Çevreye duyarlı ve çevreci özelliği ile dikkatleri çeken bir stadyum...

Haberler 07.10.2009 - 10:35

  • 1

    Çevreci stadyum!

    Çin’de 'çevreci' bir stadyum...
  • 2

    Çevreci stadyum!

    Çevreye duyarlı ve çevreci özelliği ile dikkatleri çeken Dalian Shide Stadium, NBBJ tarafından tasarlandı.
  • 3

    Çevreci stadyum!

    NBBJ’nin tasarımını yapığı bu proje spor ve mimaride yeni bir tarzı temsil ediyor. Binanın organik mimarisi etkileyici bir yapıya sahip. Sıradan stadyumların dışında farklı bir çizgiye sahip. Bir bahçe tarzında uyarlanan stadyum geniş bir kase gibi görünüyor.
  • 4

    Çevreci stadyum!

    Stadyum, dağların ve şehir merkezinin içinde muhteşem bir manzaraya da sahip. Çatıda kullanılan kumaşların her biri güzel birtamamlayıcı olmuş ancak asıl amaç havaya açılan herhangi bir kötü gösteriyi engellemek. Güçlü dış tasarımlar son zamanların tasarım trendleri arasında. Yeşillendirilmiş dış duvarlar çevre ile de büyük bir uyum sağlayarak, farklı ve çevreyi bozan kirli bir görüntü oluşmasını engellemiş.
  • 5

    Çevreci stadyum!

    Stadyum enerji tüketimini azaltarak, temiz havaya katkıda bulunuyor. Temel tasarım ilkeleri bu sürdürülebilir kavramları kullanarak, çevreye duyarlı bir tasarım gerçekleştirmekti. Gerçekleştirilen tasarım, Dalian şehri için kusursuz bir çalışma oldu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız