Dolarda düşüş sürer mi?

Darbe girişimi sonrası 3,10 liraya yaklaşarak rekor kıran dolar 2,95 seviyesinin altını gördü. Dolar neden düşüyor? Kurdaki bu hareket devam eder mi? Uzmanlar yorumladı…

Haberler NTV Haber 11.08.2016 - 16:52

  • 1

    DOLAR NEDEN DÜŞÜYOR?

    İçeride toparlanma olduğunu belirten Ekonomist Erdoğan Turan,  “Darbe girişimi öncesi seviyelere yavaş yavaş geri çekiliyoruz. Her anlamda, hem siyaseten hem ekonomi anlamında. Bunların hepsi normalleşmenin fiyatlaması” dedi.

  • 2

    DOLAR NEDEN DÜŞÜYOR?

    NTV Ekonomi Danışmanı Mahfi Eğilmez, kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’in nota dokunmama kararının etkisine dikkat çekerek, “Bunun yanında Fed'in faiz artırımının artık 2017nin nerdeyse ortalarına kaymış gibi görünmesi ile Türk Lirası dolara karşı kaybettiğini şimdi geri topluyor” şeklinde konuştu.

  • 3

    DOLARIN YÖNÜ NE OLUR?

    Kurda daha aşağının mümkün olduğunu beilrten Erdoğan Turan şunları söyledi: “Fed’in 2016 içerisinde faiz artırmasının en erken aralık ayında olabileceğine dair düşünceler güçlenirse, ABD ekonomisine dair gelen veriler faiz artırımını zorlayacak kadar güçlü veriler olmazsa dolar cephesinde değersiz kalma durumu devam edebilir.”

  • 4

    DOLARIN YÖNÜ NE OLUR?

    Mahfi Eğilmez, önümüzdeki dönemde doların 2,90-3 arasında kalmasını beklediğini belirtti ve ekledi: “Bu geniş aralıkta dalgalanacakmış gibi bir görüntü var.”

  • 5

    BİR HAFTADA 7 KURUŞ DÜŞTÜ

    Dolar son bir haftada 3,02 seviyesinden 2,95 düzeyine geriledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız