Zamlı memur maaşları ne zaman yatacak, en düşük memur maaşı ne kadar oldu? (2024 memur maaşı ödeme günleri)

Zamlı memur maaşları için ödeme tarihleri, yüz binlerce memur tarafından sorgulanıyor. 6 aylık enflasyon farkının belli olmasıyla birlikte, 2024 ocak ayı memur maaş zammı belli oldu. Memurlar toplu sözleşme ve enflasyon farkından kaynaklanan orana göre yüzde 49,25 zam almaya hak kazandı. Gözler ise zamlı memur maaşlarının ödeneceği tarihe çevrildi. Peki, zamlı memur maaşları ne zaman yatacak, en düşük memur maaşı ne kadar oldu?

Haberler 09.01.2024 - 16:55

  • 1
    2024 zamlı memur maaşlarının ne zaman ödeneceğiyle ilgili tarih araştırmaları başladı. Toplu sözleşme zammına ek olarak enflasyon farkı alan memur ve emeklileri, zamlı maaşlar için bekleyişe başladı. Ocak ayında yüzde 29,79 enflasyon farkının üstüne, yüzde 15'te toplu sözleşme zammı alacak olan memurlar, toplamda yüzde 49,25 zamlı maaş alacak. Peki, zamlı memur maaşları ne zaman yatırılacak?
  • 2

    MEMURLARIN ZAMLI MAAŞLARI NE ZAMAN YATACAK?

    Memurlar yılda iki kez toplu sözleşme ve enflasyon farkından kaynaklanan yüzde oranında zam alıyorlar.

    Memurlar, 15 Ocak 2024 itibarıyla yüzde 15 toplu sözleşme zammı alacak. Böylece ocak ayındaki zam oranı yüzde 49,25 olacak.
  • 3

    2024 MEMUR ZAMMI NE KADAR OLDU?

    Memur ve memur emeklileri toplu sözleşme zammına ek olarak enflasyon farkı alıyorlar. Temmuz ayında yüzde 6'lık sözleşme zammı alan memur ve emekliler bu oranı aşan miktarda enflasyon farkına hak kazanıyor.

    Memur ve memur emeklileri yüzde 29,79 oranında enflasyon farkına hak kazandı.

    Memur ve memur emeklileri ocak ayında yüzde 15 de toplu sözleşme zammı alacak. Böylece ocak ayındaki zam oranı yüzde 49,25 olacak.
  • 4

    EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞI NE KADAR OLDU?

    Bekar: 30 bin 372 TL

    Sendikalı evli: 32 bin 639 TL

    Sendikalı bekar: 30 bin 910 TL
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız