Tinder köpekli randevu özelliği getirdi

Çöpçatanlık uygulaması Tinder, randevuya çıkanları yepyeni bir konseptle buluşturdu. İngiltere’te uygulanmaya başlanan konseptte, randevuya çıkanlar yanında köpeklerini de getirebiliyor.

Haberler ntv.com.tr 28.05.2022 - 09:16

  • 1
    Tinder kullanıcılarını yepyeni bir konsept bekliyor. Londra, Manchester ve Edinburgh’da uygulanmaya başlanan yeni konseptte, bireyler köpeklerini yanında getirebiliyor.
  • 2

    KÖPEĞİNİZE ONLAR BAKACAK

    İngiliz haber sitesi Metro’nun haberine göre randevuya çıkan kişiler, keyifli bir şekilde sohbet ederken kafe görevlileri köpeklerin tüm ihtiyaçlarını gideriyor.

    Tinder kullanıcıları uygulamada 'Hayvan Sahibi' bölümüne giderek kendileri gibi diğer köpekseverlere ulaşabiliyorlar.

  • 3

    PROFİL FOTOĞRAFINIZDA KÖPEK VAR MI?

    Tinder üyeleri, uygulamada ortak hobi ve zevklere sahip kişilerle yüzdelik oranlarda eşleşmeye ulaşıyor. Yüksek oranda eşleşme olduğu takdirde, o kişiyle iletişim kurmanız mümkün oluyor. Yapılan araştırmalara göre Tinder’da hesabı olan kullanıcıların eğer profil fotoğrafında köpek resmi varsa yüzde 5 oranında daha fazla kişiyle eşleşmeye ulaşıyor.
  • 4

    Londra’da ‘The Dog House’, Machester’da ‘The Dog and Patridge’ ve Edinburgh’da ‘Hare of the Dog’ adıyla açılan kafelerde, randevuya çıkan kişiler yanında köpeğini de getirebiliyor.

  • 5

    ÜYELERİN %10'U KÖPEK SEVİYOR

    Tinder İngiltere’nin yöneticiliğini yapan Laura Wilkinson-Rea, “Tinder profilinde ilgi alanına ‘köpek sever’ yazan kişiler, toplam üyelerin yüzde 10’unu oluşturuyor. Bu nedenle köpekseverleri ve potansiyel partnerlerini ilk pop-up kafemizde bir araya getireceğimiz için çok heyecanlıyız” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız