Haftanın Filmleri (12 Ağustos 2022)

Sinema salonlarında bu hafta ikisi yerli, 6 film sinemaseverlerle buluştu.

Haberler 12.08.2022 - 07:08

  • 1

    Aşk ve Savaş

    Film, ordudan döndükten sonra işsiz kalan Emil ve Fransız dansçı Milou'nun romantik ilişkisini konu alıyor.

    Aşk ve Savaş fragmanı (Tıkla İzle)

  • 2

    Laal Singh Chaddha

    Advait Chandan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu yapımın başrollerinde Aamir Khan ve Kareena Kapoor Khan yer alıyor. Forrest Gump filmini Hindistan’ kültürünün gözünden yeniden anlatan film, Laal Singh Chadda'nın kaderini konu alıyor.

    Laal Singh Chaddha fragmanı (Tıkla İzle)

  • 3

     Korku Evi

    Başrollerinde Addy Miller, Elizabeth Birkner, Jan Broberg, Philip Brodie ve Aimee-Lynn Chadwick’in yer aldığı Korku Evi,  geçmişte ailesini rahatsız eden kötülüklerin serbest kalmasına neden olan iki kız kardeşin hikâyesini konu ediyor.

    Korku Evi fragmanı (Tıkla İzle)

  • 4

    Masal Şatosu

    Ailece izlenebilecek keyifli bir öykü sunan film, Neşe ve arkadaşlarının masal diyarından gelen bir prensle tanışmalarıyla dahil oldukları eğlenceli serüveni anlatıyor. 

  • 5

    Ma-Şer

    Korku filmi tutkunlarının ilgisini çekecek olan filmde üniversite öğrencisi olan Hande, büyü meselesi üzerine tez yazmaya karar verir ancak işler planladığı gibi gitmez.

  • 6

    Sıradaki Şarkı

    Romantik bir aşk hikayesini konu alan Sıradaki Şarkı (Press Play) ölümcül bir kazanın ardından karışık kasetlerinin onu zamanda geriye götürebileceğini keşfeden Laura'nın hikayesini konu alıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız