Alec Baldwin'in sekizinci çocuğu dünyaya geldi

Ünlü aktör Alec Baldwin'in eşi Hilaria Baldwin, yedinci çocuğunu dünyaya getirdi. Yeni doğan kız bebek, Alec Baldwin'in sekizinci çocuğu.

Haberler ntv.com.tr 25.09.2022 - 09:53

  • 1

    Alec Baldwin artık sekiz çocuk babası! 64 yaşındaki Amerikalı aktör ile yoga eğitmeni eşi Hilaria BaldwinIlaria Catalina Irena adını verdikleri kızlarına kavuştu.

    38 yaşındaki Hilaria Baldwin, kızlarının 22 Eylül'de dünyaya geldiğini, video paylaşımıyla duyurdu. 

  • 2

    Hilaria Baldwin, sosyal medyada "O dünyaya geldi! Gerçeğe dönüşen minik hayalimizi sizinle tanıştırmaktan heyecan duyuyoruz" notunu yazdı. 

  • 3
    Hilaria Baldwin ayrıca, "Baldwin kardeşler, günlerini onunla bağ kurarak ve onu evimize kabul ederek geçiriyorlar. Hepinizi çok seviyorum. Bu harika haberi sizlerle birlikte kutladığımız için çok mutluyuz" diye paylaşım yaptı. 
  • 4

    Haziran 2012'de evlenen Hilaria ve Alec Baldwin çiftinin Carmen (9), Rafael (7), Leonardo (6), Romeo (4), Eduardo (2) ve Lucia (1) adlarında çocukları bulunuyor. 

  • 5

    Alec Baldwin'in ayrıca, Kim Bsinger ile olan evliliğinden 26 yaşında Ireland Baldwin adında bir kızı bulunuyor. 

  • 6

    Hilaria Baldwin, martta paylaştığı videoda yedinci çocuklarını beklediklerini açıklamıştı. 

    Hilaria o dönem şu ifadeleri kullanmıştı:

    "Geçen birkaç yıldaki iniş ve çıkışlardan sonra heyecan verici büyük bir sürprizimiz var: Bu sonbaharda bir başka Baldwinito geliyor. Ailemizin tamamlandığından epey emindik ve bu sürprizden fazlasıyla memnunuz."

  • 7

    ÖLÜMLÜ SET KAZASIYLA SARSILDILAR

    Baldwin ailesi, Alec Baldwin'in ölümlü set kazasına karışmasıyla zor günler geçirdi. Ünlü aktör, 21 Ekim 2021'de New Mexico'da 'Rust' filminin çekimleri sırasında kullandığı silahla 42 yaşındaki görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne neden olmuş, aynı olayda 48 yaşındaki yönetmen Joel Souza da omzundan yaralanmıştı.

    Olay sonrası verdiği ilk röportajda Baldwin, tabancada gerçek mermi olduğunu bilmediğini, yaşananlardan dolayı derin üzüntü ve pişmanlık duyduğunu ancak suçluluk hissetmediğini söylemişti. Olayla ilgili dava hala sürüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız