Dua Lipa sevgilisi Romain Gavras ile ilk kez kırmızı halıda

Dua Lipa, Fransız yönetmen Romain Gavras ile Cannes Film Festivali kırmızı halısında birlikte poz vererek aşkını ilan etti.

Haberler ntv.com.tr 20.05.2023 - 11:34 Son Güncelleme : 20.05.2023 - 11:38

  • 1
    Ünlü şarkıcı Dua Lipa, yeni sevgilisi Romain Gavras ile ilk kez kırmızı halıya çıktı. 27 yaşındaki Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı Lipa ile 41 yaşındaki Fransız yönetmen Davras, 2023 Cannes Film Festivali kapsamında "Omar La Fraise" filminin prömiyerine katıldı.
  • 2
    İlk kez bu yılın başında partide birlikte görüntülenen ve ardından Saint Laurent defilesini birlikte izleyen çift, kırmızı halıya çıkarak aşklarını ilan etmiş oldu.
  • 3

    AŞK DEDİKODULARI BİTMEDİ

    2019-2021 yılları arasında Gigi ve Bella Hadid'in erkek kardeşi Anwar Hadid ile birliktelik yaşayan Lipa, bu ilişkisinin ardından geçen yıl İspanyol oyuncu Aron Piper ile aşk yaşadı. Lipa'nın adı Eylül 2022'de Trevor Noah ile anılsa da ikili bu ilişkiyi doğrulamadı. Aralık ayında birlikte etkinliğe katıldığı Jack Harlow ile aşk dedikodusu çıksa da her iki isim de bir açıklama yapmadı. Ve Lipa'nın adı bu yılın ocak ayında Romain Gavras ile anıldı. Bu defa ilişki haberi, söylenti olarak kalmadı, Cannes kırmızı halısında doğrulanmış oldu.
  • 4
    Lipa, sevgilisiyle poz verdiği kırmızı halıda Celine imzalı siyah elbisesiyle göz kamaştırdı.
  • 5
    Arnavut bir göçmen ailenin kızı olarak İngiltere'de doğup büyüyen Lipa, geçen yılın sonlarında Arnavutluk vatandaşlığı almıştı. Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bajram Begaj, Lipa'ya, müziği aracılığıyla Arnavutların ününü uluslararası alanda yaymadaki rolü nedeniyle vatandaşlık verdiklerini açıklamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız