Grease yıldızı Olivia Newton John'un ölümünün ardından hayatının en acı olayı yeniden gündemde

Grease filmindeki rolüyle hafızalara kazınan Olivia Newton-John 73 yaşında hayatını kaybetti. Kanserle mücadelesini kaybeden oyuncunun ölümünün ardından sevgilisiyle ilgili yaşadığı acı olay yeniden gündeme geldi. 

Haberler ntv.com.tr 09.08.2022 - 10:17 Son Güncelleme : 09.08.2022 - 10:38

  • 1

    Grammy ödüllü şarkıcı ve oyuncu Olivia Newton John, 73 yaşında Güney Kaliforniya'daki çiftliğinde hayatını kaybetti.

    Şarkıcının hayatının en acı olayıyla ilgili ifadeleri, ölümüyle birlikte yeniden gündeme geldi.

  • 2

    SEVGİLİSİ DENİZDE KAYBOLDU

    DailyMail’in haberine göre, Newton-John Patrick McDermott ile 9 senedir beraberdi. 2005 yılında 22 kişiyle beraber balık tutmaya giden McDermott hiç geri dönmedi. Söylentilere göre McDermott, sahte bir ölüm düzenleyerek Meksika’da saklanıyor. Ancak polisin yaptığı incelemelerde bu söylentilere dair hiçbir kanıt bulunamadı.

  • 3

    “SANIRIM HİÇ HUZUR BULAMAYACAĞIM"

    Newton-John, partnerinin kaybolmasıyla ilgili “Sanırım hiç huzur bulamayacağım. Hep bir soru işareti kalacak” demişti.

  • 4

    "HEPİMİZ BİR GÜN ÖLECEĞİZ"

    Yaşadığı bu trajik olayın yanı sıra kanserle savaşan ve mücadelesini sık sık dile getiren oyuncu, bir röportajında ölüme dair düşüncelerini paylaşmıştı.

    Sarah Grynberg'’ün “A Life of Greatness” ın adlı podcast’ine katılan oyuncu, kanser teşhisiyle birlikte ölüme dair düşüncelerinin değiştiğini belirtmişti. “Hepimiz bir gün öleceğiz ama hayatlarımızı inkar ederek yaşıyoruz. Çok kişisel bir durum, kelimelerle ifade etmek oldukça zor” ifadesini kullanmıştı.

  • 5

    Öte yandan 1978 yapımı Grease filmiyle yıldızı parlayan oyuncunun rol arkadaşı John Travolta oyuncunun vefatıyla ilgili açıklamada bulundu.

  • 6

    "SONSUZA DEK SENİNİM”

    Travolta, “Benim sevgili Olivia’m. Hayatlarımızı öyle güzelleştirdin ki. Seni çok seviyorum. Yolun sonunda görüşürüz ve yine beraber olacağız. Seni gördüğüm andan beri ve sonsuza dek seninim” ifadelerini kullandı.

  • 7

    ÇİÇEK BIRAKTILAR

    Oyuncunun Hollywood Bulvarı'nda bulunan yıldızına hayranları çiçek bıraktı.
  • 8

    Şöhretler Kaldırımı'na akın eden hayranlar, bulvarda buluşarak oyuncu için yas tuttu.

  • 9

    Ailesi, oyuncunun sosyal medya hesabından, "Ailesi ve arkadaşları yanındayken huzurlu bir şekilde vefat etti" paylaşımında bulundu.

    Kendisine üçüncü kez kanser teşhisi konulan oyuncu, 5 yıl süren bu son mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız