Mike Tyson'dan hayatını dizi yapan platforma 'köle efendisi' yakıştırması

Ünlü boksör Mike Tyson hayatını diziye dönüştüren ünlü dijital platform Hulu'yu hayat hikayesini çaldığı gerekçesiyle eleştirdi.

Haberler ntv.com.tr 08.08.2022 - 09:49 Son Güncelleme : 08.08.2022 - 11:30

  • 1

    Eski ağır siklet boks şampiyonu Mike Tyson, hayatını konu alan bir dizi yapan Hulu platformunu topa tuttu.

  • 2

    ONAY VERMEDİ

    ‘Mike’ adındaki dizinin çekilmesi için kendisinden onay alınmadığını belirten Tyson, platformun hayat hikayesini çaldığını dile getirdi.

  • 3

    "KÖLE EFENDİSİ HİKAYEMİ ÇALMAYA ÇALIŞTI"

    Ünlü boksör Twitter'dan yaptığı paylaşımda Hulu'nun UFC başkanı Dana White'a dizinin reklamını yapmasını için milyonlar teklif ettiğini ama arkadaşlıklarına daha çok önem veren White'ın bunu reddettiğini söyledi.

    Tyson, Hulu için 'köle efendisi' ifadesini kullandı.

  • 4

    "PARA ÖDEMEDİLER"

    Tyson, “Hulu'nun sizi kandırmasına izin vermeyin. Platformun hayatım hakkındaki hikayesini desteklemiyorum. 1822'de değiliz. 2022'deyiz. Hayat hikayemi çaldılar ve para ödemediler” dedi.

    Tyson, paylaşımın devamında Hulu yöneticilerinin kendisini açık artırmada satabilecekleri bir siyahi olarak gördüğünü belirtti.

  • 5

    8 bölümlük dizinin ilk iki bölümü 25 Ağustos’ta Hulu’da yayınlanacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız