Model Shanina Shaik ilk çocuğuna hamile

Dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Shanina Shaik, ilk bebeğine hamile olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Shaik'in büyüyen karnıyla verdiği pozları takipçilerinden kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. 

Haberler ntv.com.tr 09.05.2022 - 11:41

  • 1

    Avustralyalı model Shanina Shaik, ilk bebeğine hamile olduğunu dün sosyal medya hesabından açıkladı.

    31 yaşındaki Shaik, 'Anneler Günü'nde erkek arkadaşı Matthew Adesuyan ile bebek beklediklerini, büyüyen karnıyla verdiği pozlarıyla Instagram hesabından duyurdu.

  • 2

    "EN İYİ ARKADAŞIN OLMAYA HAZIRIM"

    Shaik gönderisini, "Hayatımın yeni aşkına, beni annen olarak seçtiğin için teşekkür ederim. Sana şunu söyleyebilirim ki senin rehberin, koruyucun ve en iyi arkadaşın olmaya hazırım" sözleriyle yayınladı.

  • 3

    "SENİN İÇİN HER ŞEYİ YAPARIM"

    Shaik paylaşımının devamında şu şözlere yer verdi:

    “Gebeliğin bu değerli yolculuğunda her ay geçtikçe, anne olmanın rolünü öğreniyorum. Daha önce hiç yaşamadığım, kendimle ilgili bile olmayan bir duygu. Senin için her şeyi yaparım, senin için her şey olurum ve senin için her şeyi feda ederim.”

  • 4

    "HARİKA BİR KADIN TARAFINDAN BÜYÜTÜLDÜM"

    Shaik, paylaşımının devamında annesine duygusal ve övgü dolu sözler söyleyerek, “Bana annelik hakkında çok şey öğreten harika bir kadın tarafından büyütüldüm. Onun beni büyüttüğü gibi seni büyütmek istiyorum; nazik, sevecen ve düşünceli. Büyük hayaller kurup çok çalışman, hayatını tutkuyla yaşaman ve hedeflerin ne olursa olsun ulaşman için sana rehberlik etmek istiyorum” diye yazdı.

  • 5

    "HAYAT ÖNÜNE NE ÇIKARIRSA ÇIKARSIN ORADA OLACAĞIM"

    Ünlü model, bebeğine karşı duygularını şu sözlerle tamamladı:

    "Hayat önüne ne çıkarırsa çıkarsın, senin için orada olacağımı ve bana güvenebileceğini bilmeni istiyorum. Tıpkı benim gibi, hayatınının her anında desteklenecek ve sevileceksin. Seni bugün dünyayla paylaşmak, Anneler Günü'nde alabileceğim en değerli hediye. Annen ve baban seninle tanışmak için sabırsızlanıyor.”

  • 6

    İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan Shaik ve Adesuyan çiftinin ne kadar süredir birlikte oldukları bilinmiyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız