Gözlük takanlar nasıl makyaj yapmalı?

Gözlük/güneş gözlüğü günlük hayatta en sık kullandığımız aksesuarlardan biri. Siz de günlük hayatınızda hem gözlük kullanıyor hem de makyaj yapmayı seviyorsanız, sıralayacağımız makyaj tüyoları tam size göre. İşte gözlük kullanırken yüz hatlarınızı ve makyajınızı en iyi şekilde ortaya çıkaracak makyaj tüyoları...

Haberler ntv.com.tr 28.08.2022 - 15:56

  • 1

    Numaralı gözlük veya güneş gözlüğü kimileri için hem işlevsel hem de stil tamamlayıcısı olarak vazgeçilmez bir aksesuar olabilir. Peki gözlük kullanan biri olarak doğru şekilde makyaj yaptığınızı düşünüyor musunuz?

    Gözlük kullanırken makyajınızın geri planda kalmasına izin vermeyin!

    Eğer hem gözlük kullanıyor hem de makyaj yapmayı seviyorsanız, yüzünüzü ve makyajınızı en iyi şekilde ortaya çıkaracak makyaj tüyolarımıza göz atabilirsiniz.

  • 2

    DOĞRU TON VE YOĞUNLUKTA MAKYAJ

    Günlük hayatınızda yoğun bir şekilde fondöten kullanıyorsanız muhtelemen gözlük izi sizin için kaçınılmaz olacaktır. Bu durumu doğru bir pudra yardımıyla dengeleyebilir ve oluşacak izi en aza indirebilirsiniz. Makyajınızın sonunda makyaj sabitleyici kullanmayı da unutmayın.
  • 3

    YOĞUN GÖZ MAKYAJI

    Gözlük kullandığınızda, yüzünüzün en dikkat çeken noktası gözleriniz olacaktır. Bu nedenle yoğun bir göz makyajıyla bu etkiyi devam ettirebilirsiniz. Göz kalemi, yoğun renkli ve simli farları makyajınızda kullanın.

  • 4

    KOYU RENK RUJ

    Doğal cilt makyajı sevenlerdenseniz rujunuzu mutlaka öne çıkarın. Koyu renk bir ruj, hem makyajınıza renk katacak hem de yüzünüze renk verecektir. Özellikle koyu kırmızı, bordo, pembe ve mercan gibi renkler tercih edebilirsiniz.
  • 5

    DOĞRU KAPATICI

    Göz makyajınızı en iyi şekilde ortaya çıkarmak istiyorsanız öncelikle ten renginize uygun kaliteli bir kapatıcıya ihtiyacınız var. Göz altınızı doğru ton ve yoğunluktaki kapatıcı ile aydınlatmalısınız.  Yüzünüzdeki küçük kusurları da kapattıktan sonra göz makyajınıza geçebilirsiniz. 

  • 6

    ETKİLİ KİRPİKLER

    Göz makyajınızın en iyi şekilde ortaya çıkması için yoğun maskara kullanmalısınız. Maskara kullanmadan önce göz altınıza bulaşabilecek siyah lekeleri engellemek için kirpik kıvırıcı da mutlaka kullanın. Böylece kirpikleriniz hem daha kıvrık hem daha uzun görünecek ve gözleriniz ortaya çıkacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız