Ahmet Davutoğlu kitabını imzaladı (35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı )

Beylikdüzü'ndeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyarete açılan ve Anadolu Ajansının (AA) global iletişim ortağı olduğu fuarın ikinci gününde de yazarlar, yayınevlerinin stantları ile imza buluşmaları için ayrılan alanlarda okuyucularıyla bir araya geldi. Çok sayıda yazarın imza ve söyleşi etkinliklerine katıldığı fuarda, eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Penguen çizerlerinden Erdil Yaşaroğlu, Yılmaz Özdil, Canan Tan, Ahmet Ümit, Ayşe Kulin, Doğan Cüceloğlu ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in imza etkinliklerine, okuyucular yoğun ilgi gösterdi.

Haberler Anadolu Ajansı 14.11.2016 - 13:45 Son Güncelleme : 14.11.2016 - 13:47

  • 1
    Beylikdüzü'ndeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyarete açılan ve Anadolu Ajansının (AA) global iletişim ortağı olduğu fuarın ikinci gününde de yazarlar, yayınevlerinin stantları ile imza buluşmaları için ayrılan alanlarda okuyucularıyla bir araya geldi.
  • 2
    Bu yılki ana teması "Felsefe ve İnsan" olan fuara, 800 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılıyor.
  • 3
    Söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk aktivitelerinin yer aldığı 300 etkinliğin düzenleneceği fuarda, Türkiye Felsefe Kurumu ve TÜYAP tarafından özellikle farklı yaş gruplarına yönelik çocuk ve gençlik etkinlikleri kapsamında, çocuklara yönelik "Eğitim Hakkı", "Farklılıklar", "Eleştirel Okuma ve Düşünme" üzerine atölye çalışmaları yapılacak.
  • 4
    Davutoğlu kitabını imzaladı

    Söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk aktivitelerinin yer aldığı 300 etkinliğin düzenleneceği fuar, 20 Kasım'a kadar ziyaret edilebilecek.

  • 5
    35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'na katılan eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, okurların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

    Davutoğlu, Beylikdüzü'ndeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyarete açılan ve Anadolu Ajansı'nın (AA) global iletişim ortağı olduğu fuarda, "Medeniyetler ve Şehirler" isimli kitabını imzaladı.

    Okurların yoğun ilgisi dolayısıyla 4 saat boyunca kitaplarını imzalayan Davutoğlu, kitabın bir ülkedeki zihni hayatın en önemli göstergesi olduğunu belirterek, "Bu bağlamda kitap fuarlarındaki yoğun ilgi, beni çok mutlu ediyor hem bir okur hem de yazar olarak. Bugün de çok yoğun bir ilgi vardı" dedi.
  • 6
    Davutoğlu, TÜYAP tarafından düzenlenen kitap fuarının artık gelenekselleştiğini dile getirerek, "TÜYAP çok köklü bir fuar, diğer fuarlarımızla birlikte. Ben de sadece imza dolayısıyla değil, bir okur olarak da hiçbir fuarı şimdiye kadar kaçırmadım. Kitaba yönelik gördüğüm bu ilgi, çok mutlu ediyor ve geleceğe dönük olarak ümitlerimizi pekiştiriyor. Bütün gayret sarf edenlere, organizasyona katkıda bulunanlara ve ayrıca bütün okurlara, kitapseverlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

    Yeni kitap hazırlığı içinde olduğunu da aktaran Davutoğlu, "Aslında bir değil, şu anda birkaç kitap üzerinde çalışıyorum. Özgün yeni bir kitap olarak, zihnimdeki bir gençle sohbet ettiğim kitap çalışmam var. Birkaç aya kadar bitecek inşallah." diye konuştu.
  • 7
    Penguen çizerlerinden Erdil Yaşaroğlu
  • 8
    Canan Tan
  • 9
    Doğan Cüceloğlu
  • 10
    Ahmet Ümit
  • 11
    Yılmaz Özdil
  • 12
    Doğu Perinçek
  • 13
    Manga müzik grubunun solisti Ferman Akgül
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız