Anneler Günü'nde izlenebilecek belgesel ve filmler

Bugün 13 Mayıs Anneler Günü kutlanıyor. Peki siz bu Anneler Günü’nde ne yapacaksınız? Annelerle birlikte evde keyifli ve eğlenceli anlar geçirmek isteyenlere Netflix’ten annelerin karakterine göre Anneler Günü önerileri...

Haberler 13.05.2018 - 11:51

  • 1

    KAHKAHA ATMAYI SEVEN ANNELER

    Eyvah Annem Dağıttı!

    Çiçeği burnunda bekar anne Amy, sorumluluklarının yükünü daha fazla kaldıramayınca kendi gibi tükenmiş iki anneyle çılgın bir maceraya balıklama dalar.2016 yapımı filmde Mila Kunis, Christina Applegate ve Kristen Bell oynuyor.

  • 2

    Eğlenceli Annelerin Akşam Yemeği

    Çocuklarının aynı anaokuluna gitmesinden başka ortak noktası olmayan dört kadın, ufaklıklar olmadan bir gece geçirmek ister. Ancak gece beklediklerinden farklı geçer… 2017 yapımı.

  • 3

    MENDİLİ ELİNDE HER DAİM HAZIR OLAN ANNELER

    Ruhların Sonbaharı

    Geçen yılın filminde Robert Redford ve Jane Fonda başrolde. İki dul komşu Addie ve Louis'in yalnızlıklarını bir parça hafifletmek için masum biçimde aynı yatakta uyumaya başlaması, gerçek bir romantizmin de fitilini ateşler.

  • 4

    Son Arabalı Sinema

    Hasta annesi için eve geri dönen bir adam, yıkımın eşiğindeki arabalı sinemayı işleten babasıyla arasındaki buzları eritip yakınlaşmaya başlar. 2015 yapımı duygusal bir film.

  • 5

    SİYAH - BEYAZ FİLMLERE BAYILAN ANNELER

    Tiffany’de Kahvaltı.

    1961 yılına gidiyoruz, karşınızda muhteşem Audrey Hepburn. Servet avcısı Holly Golightly, yaşadığı binaya zengin bir kadının sponsorluğunda taşınan umut vaat eden yazar Paul Varjak'ın büyüsüne kapılır.

  • 6

    İhtiras Tramvayı

    1951’de sinemaya uyarlanan Tennessee Williams’ın Pulitzer ödüllü oyunu. Yönetmen Elia Kazan. Çiftliğini alacaklılara kaptıran Blanche DuBois’nun, teselliyi kız kardeşi Stella'da aramak üzere New Orleans'a gitmesini konu alan filmin başrolünde Marlon Brando ve Vivian Leigh var. Bol Oscarlı.

  • 7

    MODA TUTKUNU ANNELER

    Manolo

    Kertenkeleler İçin Ayakkabı Yapan Çocuk. Efsanevi ayakkabı tasarımcısı Manolo Blahnik kendi yaratıcı sürecini anlatıyor, ünlü hayranları da tasarımcının eserlerine dair görüşlerini paylaşıyor. 2017 yapımı.

  • 8

    Iris

    2014’te çekilen bu belgeselde Albert Maysles 93 yaşında bile kariyerinin zirvesinde bulunan, tarzıyla ilham olan, mankenlere akıl veren, alıcılarla pazarlık eden moda efsanesi Iris Apfel’i anlatıyor. 

  • 9

    GÜÇLÜ KADINLARI SEVEN ANNELER

    Adım Malala

    Kızların eğitim hakkı için savaşırken Taliban tarafından vurulmasına rağmen mücadelesinden vazgeçmeyen, Nobel Barış Ödülü alan en genç kişi olan Pakistanlı Malala’nın ilham ve umut veren öyküsü. 2015 yapımı.

  • 10

    What Happened, Miss Simone?

    2015’te çekilen bu belgeselde efsane şarkıcı ve aktivist Nina Simone'un hikayesi daha önce hiç duyulmamış konser kayıtları, değerli arşiv çekimleri ve en iyi bilinen şarkıları eşliğinde anlatılıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız