Avengers: Infinity War'da başrolde kim olacak? (Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı)

Avengers: Infinity War (Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı) için nefesler tutuldu. 27 Nisan'da vizyona girecek ve şimdiden birçok rekoru alt üst etmesi beklenen filmle ilgili yeni detaylar belli oldu. İşte 60 kahramanı bir araya getiren Marvel'in yeni projesinde ön palanda olacak isimler...

Haberler 26.04.2018 - 16:09

  • 1

    Merakla beklenen Avengers: Infinity War (Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı) için geri sayım sürerken, filme dair yeni gelişmeler de gelmeye devam ediyor. Marvel Sinematik Evreni'nin 3. halkasının 7. filmi olacak olan Avengers: Infinity War'da hangi kahramanların daha ön planda olacağı açıklandı. Filmin yönetmenlerinden Joe Russo, Fandango'ya detayları anlattı.

  • 2
    Marvel'ın 60'tan fazla kahramanını beyaz perdeye taşıyacak olan filmde ağırlıklı rol, filmin kötü adamı Thanos'un olacak. Üstelik Thanos'un, Marvel evreninde bugüne kadar yer alan bir hikayesi bulunmuyor.
  • 3
    19'dan fazla dizi ve filme imza atan Joe Russo "O bir tehditti ama bu noktaya kadar hiçbir şekilde gelişmemişti. Thanos bu filmde inanılmaz bir ekran süresine sahip, birçok yönden onun filmi olduğunu söyleyebilirim" dedi.
  • 4
    Russo sözlerine şöyle devam etti: Bu filmleri yaptığımız zaman, işimiz seyircileri şaşırtmaktır. Beklemedikleri bir hikayeyi anlatmak istedik ve bu hikayeyi, ticari bir film için gerçekten eşsiz ve riskli olduğunu düşündüğümüz bir şekilde kötü adamın bakış açısından anlatmaya çalıştık.
  • 5
    Amerikalı yönetmen, Chris Hemsworth'ün hayat verdiği Asgardlı Kral Thor ve Galaksinin Koruyucuları'nda Gamora'yı canlandıran Zoe Saldana'nın film önemli rolleri olacağını açıkladı.
  • 6
    Russo; "Bence seyirciler için Thor'un filmdeki olaylardaki yeri çok ilginç olacak. Serinin diğer filmlerinde ön saflarda yer almadı ama bu filmde kesinlikle çok önemli bir rolü var" dedi.
  • 7
    Yönetmen aynı zamanda filmin önemli bir bölümünün de Zoe Saldana'nın canlandırdığı yeşil derili uzaylı Gamora'nın bakış açısından anlatılacağını belirtti ve "Bence Gamora'nın bu filmdeki yeri çok ilgi çekici olacak" diye belirtti.
  • 8

    Avengers: Infinity War 27 Nisan 2018'de sinemalarda olacak

    Avengers: Infinity War fragmanı 

    Avengers: Infinity War'dan tanıtım

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız