Avrupa’nın en büyük kahve festivali Türkiye'de başladı

Haberler 08.10.2016 - 14:13 Son Güncelleme : 08.10.2016 - 14:17

  • 1
    Türkiye'de üçüncü kez gerçekleştirilen İstanbul Coffee Festival, Küçükçiftlik Park’ta düzenleniyor. 150’den fazla kahveyle ilgili markanın yer aldığı festivalde, kahve ve kahveye dair pek çok etkinlik yer alıyor.
  • 2

    ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENİYOR

    Kahve akımının önde gelen markalarını ve bu akıma bağlı yaşam kültürünü tek çatı altında toplayan İstanbul Coffee Festival’de; nitelikli kahve dükkanları, çekirdek kahveciler, kahve makinesi üreticileri, kahve yanı lezzetler ve tasarım ürünleri kahve severlerle buluşuyor. Festivalde tadımlar, eğitimler, evde demleme teknikleri, konserler, özel tasarım ürünler, canlı sanat performansları yer alıyor.
  • 3

    YOĞUN İLGİ

    Festival kahve lezzetlerine ilişkin workshopları ile kahve severlere geniş bir açılım da sunuyor. İlk gün workshopları arasında İrem İre ile “Fotoğraf Çekme Atölyesi”, Ola Persson’la “Discover How Creativity Reinvents Classics”, Kazım Çelik’le “Kahve Tadında Deal Yaklaşım”, Aslı Yaman’la “Esas Kör Tadıma Davetlisiniz”, Özge Yücesoy’la “Çikolata Tadım ve Workshopu”, Hazal Yılmaz’la “Çok Gezen Çok Kahve İçer” etkinlikleri yer aldı.

    Festivalin ilk gününde ziyaretçiler ayrıca “Kısa Film Kolektifi Film Seçkisi”, Canlı Performans: Uninvited Jazz Band, “Bir Fincan Kahve İçin” film gösterisi ile Gizli Özne ve Gökcan Sanlıman’ın canlı performanslarıyla buluştu.

  • 4

    SEMİNERLER

    Festival kahve kültürüne ilişkin seminerleriyle de kahve severlere geniş bir açılım sunuyor. İlk gün seminerleri arasında Nisan Ağca ile “Evde Profesyonel Kahve”, Sonat Eren Sonuk’la “Kahve Aşkı”, Gökmen Sözen’le “Ev Dışı Sektöründe Kahvenin Yeri”, İsmail Cihat Böğürcü ile “Girişimcilik ve e-ticaret”, Turgay Yıldızlı ile “Nitelikli Türk Kahvesi ve Prensipleri”, İnci Hatipoğlu ile “İyi Kahve İyi Su” ve Teoman Hünal ile “Bir Kahve Sohbeti” etkinlikleri yer aldı.
  • 5

    SCAE ŞAMPİYONASI

    İstanbul Coffee Festival kapsamında Speciality Coffee Association of Europe (SCAE) Türkiye seçmeleri de gerçekleştiriliyor. SCAE Türkiye şampiyonasında, “En İyi Barista”, “Latte Art”, “Cezve&İbrik” (Türk Kahvesi), “Demleme” ve “Kavurma” gibi beş farklı kategoriden oluşan yarışmanın birincileri Dünya Şampiyonaları’nda Türkiye’yi temsil edecekler.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız