Bollywood yıldızı Aamir Khan'a havaalanında izdiham gişede hüsran

Türkiye'ye gelişinde havaalanında izdihama neden olan Bollywood yıldızı Aamir Khan, gişede umduğunu bulamadı. Khan'ın Türkiye'de geçtiğimiz hafta vizyona "Secret Superstar" filmi vizyondaki filmler arasında 5. sırada kaldı.

Haberler 25.10.2017 - 14:44

  • 1
    Türkiye'ye gelişinde Atatürk Havalimanı'nda izdihama neden olan Aamir Khan, tarihi mekânları ziyareti sırasında ve katıldığı söyleşilerde de yoğun ilgi görmüş, korumalar etrafına etten duvar örmüştü.
  • 2
    Ancak Aamir Khan'a gösterilen bu ilgi oyuncunun yeni filminde gişeye yansımadı. Türkiye'deki ilk üç gün rakamına göre Khan'ın "Süperstar" filmi 46 bin 508 kişi tarafından izlendi.
  • 3

    Hintli sinemacının filmi bu rakamla vizyona giren 7 film arasında ancak 5. olabildi ve ilk üç günde 46 bin 508 kişide kaldı.

    "Süperstar" fragmanı

  • 4

    Son filmi aksiyon, komedi ve macera türündeki "Superstar" adlı yapımda Khan, başrolde "Shakti Kumar" karakterini canlandırıyor.

  • 5
    Khan Türkiye ziyaretinde Anıtkabir'i ziyaret etmiş ve şu sözleri dile getirmişti: "Benim için çok önemli bir deneyim oldu. Gerçekten çok büyük bir önderin olduğu bir yer. Ondan öğrenecek çok şeyimiz var. Bu anıyı hayatımın sonuna kadar unutmayacağım."
  • 6

    Kim Milyoner Olmak İster'e de katılan Khan, 125 bin liralık soruya gelmeyi başarmıştı. Kelime dağarcığı en geniş olan muhabbet kuşu Oscar'ın kaç kelime konuşabildiği sorusunda tereddütte kalan Khan, "Burada kendim için yarışmıyorum, yardım için buradayım" diyerek yarışmadan çekilmiş ve 60 bin lira kazanmıştı.

    "Süperstar" fragmanı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız