Brie Larson: Captain Marvel benden çok daha fazlası

Marvel Sinematik Evreni'nde, Captain Marvel karakterini canlandıran ünlü oyuncu Brie Larson, rolü neden üstlendiğinin duygusal gerekçesini açıkladı. 

Haberler 03.02.2021 - 06:40

  • 1
    Bir kadın karakterin başrolünde olduğu ilk Marvel filmi Captain Marvel'de Carol Danvers karakterine hayat veren Brie Larson, vizyon sonrası eleştirmenlerden olumlu yorumlar alsa da özellikle sosyal medya trolleri tarafından  feminist eğilimleri nedeniyle eleştiri yağmuruna tutuldu. 31 yaşındaki oyuncu 2022'de vizyona girmesi planlanan ikinci film öncesi konuştu.

  • 2
    Larson, Captain Marvel karakterini canlandırmanın kendisi için duygusal bir önem taşıdığını da söyledi.

  • 3
    Screen Rant'in haberine göre Larson kendisi açısından Carol Danvers'ın bölünmeyi aşan ve hayranların kalbine farklı şekillerde dokunan bir karakter olduğunu söyledi.

  • 4
    Brie Larson "Kalbimi en çok kıran şey, Carol'a çok farklı türden insanların tepki göstermiş olmasıydı. O benden çok daha fazlası ve bedenimin taşıdığından çok daha fazlası. Toplumsal cinsiyetle ya da ırkla ilişkilendirdiğiniz farklı cinsel yönelimler ya da yollar… O bunun ötesine geçiyor. Benim için heyecan verici olan şey buydu" dedi.
  • 5
    Larson ayrıca "Diğer insanların benimseyerek güçlü hissedebileceği bir sembol yaratmak istiyordum" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız